Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Yoga » 30 minute miscare

Tehnicile yoga pot fi puse în practică fără probleme, indiferent de starea generală pe care o ai în momentul respectiv.

Yoga alungă stresul. Situaţiile stresante cu care ne confruntăm zilnic nu pot fi niciodată eliminate. Cu toate acestea, există diverse modalităţi interesante şi la îndemâna oricui pentru a preveni apariţia stresului, înainte ca situaţia să ne scape de sub control. 

Te ajută să slăbeşti. Pe lângă faptul că te relaxează, yoga te poate ajuta să ai un abdomenul la care ai visat sau măcar un corp tonifiat. Mai mult, intensificarea procesului metabolic al organismului prin tehnicile yoga contribuie la pierderea caloriilor

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în One. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay.com

Îți mai recomandăm:

Masajul manual imbunatateste aspectul si textura pielii si favorizeaza o pierdere usoara in greutate. Citește mai mult...

***

Dr. Oz recomandă fructele de kiwi ca o gustare energizantă, deoarece au un conţinut mare de vitamine şi minerale cu rol revigorant asupra organismului.  Găsește-ți motivația!

Indiferent cate abdomene si exercitii vei face, un abdomen tonifiat si bine lucrat va iesi la iveala doar atunci cand vei arde stratul de grasime de pe acesta.

Indiferent cate abdomene si exercitii vei face, un abdomen tonifiat si bine lucrat va iesi la iveala doar atunci cand vei arde stratul de grasime de pe acesta.

Sfaturile pe care ti le voi da nu te vor ajuta sa arzi grasimea peste noapte, ci iti vor stimula metabolismul si vor accelera acest proces atat timp cat le vei respecta.

1. Consuma mare parte din carbohidrati dimineata! La pranz, canalizeaza-te pe proteine si pe legume din belsug, din care mai poti castiga carbohidrati, dar vor fi in cantitate mult mai mica.

Urmareste-l pe Iulian Dinu online, Facebook, YouTube si Google+.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Daca stratul de grasime de pe burta este subtire, vei avea un abdomen de invidiat cu mai putine exercitii decat ai crede. Citește mai mult...

Stabileste cat vrei sa slabesti si in cat timp, dar ai grija ca scopul tau sa fie realist. Găsește-ți motivația!

Potrivit unui nou studiu, sesiunile scurte de exerciţii sunt mai eficiente decât cele de lungă durată.

Potrivit unui nou studiu, sesiunile scurte de exerciţii sunt mai eficiente decât cele de lungă durată. Expertii care au realizat acest studiu afirmă că o combinaţie de 12 exerciţii efectuate de-a lungul a şapte minute pot produce aceleaşi efecte benefice pentru sănătate ca orele petrecute făcând alt tip de efort fizic.

Cele 7 minute de efort sunt efectuate la o intensitate înaltă, toate cele 12 exerciţii fiind elaborate pe baza unor dovezi ştiinţifice. Cei ce doresc să efectueze exerciţiile au nevoie de un scaun, un perete şi de greutatea propriului corp. "Există dovezi foarte clare ce atestă că antrenamentul HIIT (high-intensity interval training) oferă toate avantajele antrenamentelor obişnuite, dar într-un timp mult mai redus", a explicat Chris Jordan, co-autor al studiului şi totodată director în cadrul Human Performance Institute din Orlando, Florida.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Rezultatele au arătat că mersul în pas vioi a redus nivelul de grăsime cu 11%, în comparaţie cu lipsa totală de exerciţiu fizic.  Citește mai mult...

Ciocolata, carnea de porc, fructele si orezul nu ingrasa daca sunt combinate corect. Găsește-ți motivația!