Radio spacer line
Pornim Happy Radio...
Login

Vitamine și minerale » Clubul Sanatatii Walmark

Nocturnia este intalnita în special la persoanele trecute de vârsta de 60 de ani

La un studiu realizat recent de catre un grup de cercetatori de la Universitatea din Nagasaki au luat parte 300 de voluntari, al caror comportament alimentar a fost evaluat indeaproape pe o perioada de trei luni. Participantii au primit sfaturi de la specialisti pentru a isi imbunatati dieta alimentara prin reducerea aportului de sare.
Concluziile studiului au fost prezentate recent in cadrul congresului organizat de European Society of Urology in Londra.

Datele au indicat ca nevoia de a merge la toaleta pe perioada noptii a fost diminuata in randul celor care au tinut cont de sfaturile specialistilor, iar calitatea vietii lor a fost imbunatatita.

Din numarul total de participanti, 98 de persoane au consumat alimente cu un nivel ridicat de sare, in ciuda sfaturilor date de specialisti. Acestia au declarat ca au au mers la toaleta mai des pe durata noptii.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Medlive.hotnews.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay.com

~
~

Îți mai recomandăm:

Ca și în cazul relațiilor, în sport nu are voie să intervină monotonia. Îți dăm câteva sugestii haioase care să-ți dea energie și chef de mișcare.  Găsește-ți motivația!

Vitaminele A, D si E din fructe si legume sunt mai bine absorbite cand se consuma si ceva grasimi.

Un studiu de la Universitatea Purdue arata ca nutrientii numiti carotenoide, gasiti in tomate, nu pot fi absorbiti de catre organism asa cum trebuie daca nu sunt consumati alaturi de o sursa de grasime.

Pentru a avea parte de absorbtia perfecta a licopenului continut de rosii, care lupta cu cancerul, consuma aceste legume alaturi de un sfert de avocado, care contine 4 grame de grasimi mononesaturate.

Si vitaminele A, D si E din fructe si legume sunt mai bine absorbite cand se consuma si ceva grasimi.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Vitaminele si nutrientii din legume se absorb in cantitate mai mare daca sunt insotite de grasimi sanatoase. Citește mai mult...

Daca te regasesti in situatiile de mai jos, ia urgent masuri pentru ca s-ar putea ca in curand sa nu mai incapi in haine!  Găsește-ți motivația!

De ce e bun laptele de capra?

De ce e bun laptele de capra?


Publicat în Ziare.com

In compozitia laptelui de capra intra calciul, fosforul, potasiul, magneziul precum si importante cantitati de vitamina A, B1, B2, si C.

Spre deosebire de laptele de vaca, laptele de capra contine un acid organic puternic, care opreste evolutia cancerului in stadiul incipient.

Ca tratament preventiv, laptele de capra ii ajuta pe cei bolnaviciosi sa devina mai rezistenti la infectiile de sezon ori sa suporte mai usor eventualile boli contagioase, iar pe copiii distrofici ii ajuta sa se dezvolte normal.

O cura cu lapte de capra poate dura intre 14 si 90 de zile, in functie de gravitatea bolii, dar si de prescriptiile medicale.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

A fi vegetarian este un stil de viata, care trebuie sa pleace din convingere. Citește mai mult...

Celulita se poate ameliora semnificativ daca ai o alimentatie echilibrata si tonifiezi musculatura din zonele cu probleme.  Găsește-ți motivația!