Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Vitamine și minerale » Vitamine

Super-alimentele de la tine din frigider

Publicat în Doctorul zilei
Super-alimentele de la tine din frigider

Ouălele sunt principalele alimente care sunt considerate super-alimente. Mânâncă multe ouă şi o să poţi să îşi fortifici organismul pentru că sunt bogate în nutrienţi.

Sunt pline de vitamine, Un ou fiert conţine vitamina A, vitamina B12, vitamina E, vitamina B2.

Sunt bogate în minerale esenţiale. Ouălele conţin fier, zinc şi seleniu. 

Ajută la pierderea kilogramelor. Ouălele sunt produse sățioase şi au foarte puţine calorii şi ajută la pierderea kilogramelor. Studiile arată că oamenii care mânâncă ouă la micul dejun au mai multe şanse să piardă cu uşurinţă câteva kilograme.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Doctorul zilei. Sunteți autorul articolului? Credit foto Flickr

Îți mai recomandăm:

Continutul ridicat de proteine din oua reduce pofta de mancare si senzatia de foame. Citește mai mult...

***

Grup de suport – grup format din oameni care se confruntă cu aceleaşi probleme, nevoi, speranţe şi care împreună încearcă să găsească soluţiile. Găsește-ți motivația!

O paine de calitate trebuie sa furnizeze organismului proteine, glucide si lipide, calciu, potasiu, fosfor si magneziu, precum si vitaminele B1, B2, B6, E.

Medicii atrag atentia ca deoarece painea se consuma zilnic, si E-urile din paine devin mai daunatoare deoarece sunt consumate frecvent. Ce se poate face in aceasta situatie?

In asteptarea unor reglemenari din partea statului care sa oblige producatorii sa fabrice o paine sanatoasa si accesibila ca pret, se pare ca romanilor le revine sarcina de a se descurca pe cont propriu. Fie cumpara acele sortimente de paine care conform etichetei nu contin E-uri, fie cauta brutariile ecologice, care sunt putine la numar si care practica preturi ridicate.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Produsul trebuie sa fie bine dezvoltat, nerupt, nedeformat. Citește mai mult...

Carbohidratii ofera un nivel ridicat de energie si trebuie sa fie consumati la micul dejun. Găsește-ți motivația!

O alimentatie bogata in acizi grasi Omega-3 poate contribui la prevenirea problemelor legate de memorie.

Oamenii de stiinta au descoperit ca o dieta in care sunt incluse alimente care contin acizi grasi Omega-3, in special pestele, poate avea efect si de incetinire a imbatranirii creierului.

„Persoanele care au cantitati scazute de acizi grasi Omega-3 in sange au un volum mai mic al creierului“, adauga expertul Zaldy S. Tan, de la Universitatea din California, Los Angeles.

Participantii la studiu, care aveau o cantitate mica de DHA si alti acizi grasi in sange au avut rezultate mai slabe la testele de vedere, de concentrare si chiar la exercitiile unde este solicitata gandirea abstracta.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Acizii omega-3, care se gasesc in somon, de exemplu, nu ajuta la slabire, insa sunt benefici pentru inima. Citește mai mult...

Află de la Dr. Oz ce trebuie să cuprindă lista ta de cumpărături şi care sunt cele mai potrivte reţete pentru a scăpa de burtă! Găsește-ți motivația!