Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Vitamine și minerale » Fructe

Sapte alimente pentru femei

Publicat în Dietetik.ro
Sapte alimente pentru femei

Dintre legumele pe care trebuie sa le incluzi zilnic in dieta ta fac parte: peste gras, ovaz si tarate de ovaz, afine si zmeura.

Exista cel putin sapte alimente pentru femei, pe care trebuie sa le incluzi, prin rotatie, in fiecare zi in dieta ta: peste gras, ovaz si tarate de ovaz, afine, zmeura si mure, nuci, avocado, legume verzi, cacao cruda.

Pestele gras este fundamental necesar femeilor, pentru ca acestea au nevoie de un aport crescut si constant de omega 3. Pestele gras creste nivelul de serotonina, efectul fiind mult mai accentuat la femei, comparativ cu barbatii. Pestele gras previne depresiile si mentine pielea tanara.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Dietetik.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Piele cenusie, lipsita de stralucire si uscata, sunt semne ca modul in care te hranesti nu-i este pe plac pielii. Citește mai mult...

***

Proteinele sunt elementul de baza din structura tuturor organelor si tesuturilor. Găsește-ți motivația!

Medicul nutriţionist Şerban Damian ne spune cum trebuie să mâncăm în perioada Sărbătorilor Pascale astfel încât să nu se îmbolnăvim.

„După o perioadă de post în care organismul a fost liniştit, nu i-am dat proteină animală, nu i-am dat grăsime, vii apoi cu o avalanţă de nutrienţi mai ales de origine animală care presupune o digestie mai elaborată, acest lucru nu face altceva decât să îngroaşe rândurile pacienţilor care ajuns la spital”, a afirmat medicul Damian Şerban.

„Poţi să mănânci, dar câte puţin din fiecare. De exemplu, poţi mânca 150 de grame de friptură de miel, mai ales dacă nu este prăjită, ci făcută la cuptor. La asta adaugi alături o salată mare, ca să te saturi. Totul ţine de cantităţi.”

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet. Credit foto Flickr

Îți mai recomandăm:

Medicul Şerban Damian explică tot ce trebuie să conţină meniul în perioada rece pentru a nu te îngrăşa. Citește mai mult...

Iată o soluție simplă de viață, gratuită, non-tehnică. Găsește-ți motivația!

Un mic dejun copios ajuta la pierderea kg.

Un mic dejun copios ajuta la pierderea kg.


Publicat în buna ziua Iasi

Un mic dejun copios te ajuta sa slabesti mai mult decat un mic dejun frugal.

Daniela Jakubowicz, profesor in cadrul Universitatii Virginia Commonwealth afirma ca micul dejun frugal are, de fapt, un efect nedorit, acela de a creste pofta pentru anumite alimente. Persoanele care au adoptat regula micului dejun copios au indicat ca s-au simtit mai putin flamande, mai ales dimineata.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Un mic dejun consistent, ce include o gustare dulce, poate contribui la pierderea in greutate si la mentinerea siluetei.  Citește mai mult...

Andrei Rosu: "Am inceput sa fac miscare – in cazul meu, sa alerg".  Găsește-ți motivația!