Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Vitamine și minerale » Vitamine

Față de sănătate, orice altceva este pe planul doi

Știm că sănătatea este esențială. Ea determină fiecare lucru important din viața noastră: familia, relațiile, obiectivele și visurile noastre... Față de sănătate, orice altceva este pe planul doi.

Este normal ca femeile să se confrunte cu infecții ale tractului urinar și chiar cu infecții vaginale. În această normalitate și-a propus și Walmark să intre prin crearea produselor Beliema și Urinal, soluții pentru igiena intimă a femeilor astfel încât să aibă o viață sănătoasă și fericită.

Beliema, gama de produse aflate sub umbrela Ideyn, este destinată tratamentului și prevenției infecțiilor vaginale cauzate de bacterii sau de ciuperci. Beliema Effect comprimate vaginale tratează bacteriile și ciupercile deja existente, în timp ce Beliema Expert cremă intimă are un efect de calmare, îndepărtează eficient senzațiile de mâncărime, iritare și arsură. Pentru prevenirea infecțiilor vaginale a fost creat Beliema Expert gel intim, un produs care asigură o protecție zilnică zonei intime. Produsele au fost create în colaborare cu medicii ginecologi, urmare a exigenței Walmark de a intoduce pe piață numai produse inovatoare și de calitate.

Gama de produse Urinal au fost creată pentru a depista, prevenii și trata cele mai neplăcute și dureroase afecțiuni alte tractului urinar – infecțiile urinare. Fiind printre cele mai frecvente boli care afectează populația, în special femeile în proporție de 80%, infecțiile urinare sunt atât de periculoase încât, în cazul netratării lor corespunzătoare pot recidiva și pot lua chiar forme cronice. Din fericire, aceste infecții pot fi combătute cu succes cu ajutorul produselor Urinal.

Să fii tu însăți este plăcut, îți dă o stare de bine și de încredere. Din acest motiv Walmark continuă misiunea începută acum 20 de ani de a oferi cele mai bune produse clienților săi și de a-i ajuta să devină cea mai bună versiune a lor. Anul acesta este anul aniversar al companiei Walmark. Sărbătorește împreună cu noi sănătatea și dorința de a deveni mai buni în fiecare zi!

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în eWalmark.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto eWalmark

Îți mai recomandăm:

Pe lângă ghiozdan, caiete și rechizite, să pregătim celui mic și imunitatea pentru școală Citește mai mult...

***

Oricare ar fi scopurile tale în sala de sport, este important să găsești determinarea de a lucra la parametri maximi în fiecare zi de antrenament. Găsește-ți motivația!

Indiferent de dorintele pe care le avem organismul trebuie sa primeasca anumiti nutrienti.

La baza unei alimentatii sanatoase stau cerealele, legumele, fructele, dar si lactatele cu un nivel redus de grasime. De asemenea, dintr-o dieta sanatoasa nu trebuie sa lipseasca carnea slaba precum cea de pui sau de peste datorita faptului ca este o sursa importanta de proteine si de fier.

Doctorul Maria Nitescu spune ca aceste alimente si grasimile vegetale care aduc aportul de acizi vegetali necesari organismului sunt elementele esentiale intr-un stil de viata sanatos.

Ea recomanda ca in timpul unei diete sa nu se renunte la aceste alimente sanatoase din dorinta de a slabi. Desi foarte multe persoane cred ca painea ingrasa si renunta la ea cand doresc sa scape de kilogramele in plus, doctorul spune ca painea trebuie sa fie la baza alimentatiei oricarei persoane.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Trebuie sa ai un regim alimentar si o activitate fizica corespunzaoare varstei pe care o ai. Citește mai mult...

Grasimea care nu ar trebui sa lipseasca din dieta noastra este grasimea din peste.  Găsește-ți motivația!

Ce trebuie sa stim despre ou!

Ce trebuie sa stim despre ou!


Publicat în Prokid.ro

Proteinele din albus au o valoare biologica inalta si contin toti aminoacizii esentiali necesari organismului.

Proteinele din albus au o valoare biologica inalta si contin toti aminoacizii esentiali necesari organismului – si in special cantitati crescute de tirozina, triptofan si lizina – atat de bine proportionati, incat oul a devenit referinta standard pentru compararea calitatii proteinelor din alte alimente.In piramida alimentara, oul este reprezentat grafic alaturi de carne si peste, fiind recomandate aproximativ 4 portii pe saptamana (4 oua pe saptamana).

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Oul este un aliment cu un raport scazut de calorii recomandat si de medicii nutritionisti. Citește mai mult...

Cercetarile arata ca persoanele care consuma aceeasi mancare in fiecare zi, la o masa principala, vor slabi mai repede.  Găsește-ți motivația!