Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Vitamine și minerale » Dieta energizanta

Dieta cu energizante se bazeaza pe o doza importanta de fibre, antioxidanti, vitamine si minerale.

Dieta cu energizante se bazeaza pe o doza importanta de fibre, antioxidanti, vitamine si minerale, astfel incat organismul primeste toate resursele pentru cresterea energiei si imunitatii.

Fascinant la aceasta dieta este numarul de calorii foarte scazul al energizantelor, iar specialistii considera ca de fapt acestea au calorii negative.

Daca va gandeati la bauturile energizante din comert, ei bine va anuntam ca nu la aceste energizante se refera dieta de fata, ci la cele naturale obtinute in casa, atat sub forma de bauturi, cat si de mici gustari delicioase.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Kudika.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Dieta unei singure zile asigura o scadere in greutate de minim 10 kg pe an.  Citește mai mult...

***

Comoditatea e uneori mai puternică decât dorinţa de a arăta bine, fit, sănătoase, tonice, în formă. De aceea avem nevoie de motivaţii puternice pentru a ne mobiliza.  Găsește-ți motivația!

Abuzul de carne si grasimi

Abuzul de carne si grasimi


Publicat în CityNews.ro

Carnea este bogata in proteine, vitamine si minerale, fiind o sursa importanta de energie.

Dieta dvs. zilnica poate sa includa doua portii de proteine, care trebuie sa provina atat din surse animale, cat si vegetale. Ideal ar fi insa sa nu mancati zilnic carne, ci o data sau de doua ori pe saptamana si in cantitati moderate. De asemenea, cel mai bine ar fi sa alegeti carnea de pasare, pestele sau cea de vita fiarta. Iata cateva exemple recomandate pentru o singura portie: 100 g de carne rosie fara os (vita slaba, miel sau porc), 100 g de carne de pasare fara os, 100 g de peste (somon, sardine sau ton).

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Carnea este bogata in proteine, vitamine si minerale, fiind o sursa importanta de energie. Citește mai mult...

Am stat de vorbă cu psihoterapeuta Carmen Moldoveanu și am primit un ghid pentru a NU fi perfectă! Găsește-ți motivația!

Tine dieta sau fa exercitii fizice impreuna cu un prieten si mananca micul dejun in fiecare dimineata.

Respecta un program de exercitii fizice - Un program care sa dea rezultate include activitati de intensitate medie, care sa dureze 30-40 de minute pe zi, de 3-4 ori pe saptamana. Daca un abonament la o sala de sport este un efort financiar prea mare, o plimbare in pas vioi, o plimbare cu bicicleta sau un program de exercitii urmarite pe un DVD pot fi activitati la fel de eficiente.

Mananca micul dejun in fiecare dimineata - Alimentele incluse in dieta nu trebuie sa aiba mai mult de 30% grasime si sa fie consistente (cu valoare energetica ridicata), astfel incat sa nu privati organismul de vitamine si minerale.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

De unde incepem atunci cand dorim sa adoptam un stil de viata sanatos? Citește mai mult...

Chiar daca nu poti scapa in totalitate de gandurile negative, le poti reduce la minimum. Cu putina rabdare si vointa iti poti reprograma mintea sa ramana pe partea pozitiva.  Găsește-ți motivația!