Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Vitamine și minerale » Dieta energizanta

Dieta cu energizante se bazeaza pe o doza importanta de fibre, antioxidanti, vitamine si minerale.

Dieta cu energizante se bazeaza pe o doza importanta de fibre, antioxidanti, vitamine si minerale, astfel incat organismul primeste toate resursele pentru cresterea energiei si imunitatii.

Fascinant la aceasta dieta este numarul de calorii foarte scazul al energizantelor, iar specialistii considera ca de fapt acestea au calorii negative.

Daca va gandeati la bauturile energizante din comert, ei bine va anuntam ca nu la aceste energizante se refera dieta de fata, ci la cele naturale obtinute in casa, atat sub forma de bauturi, cat si de mici gustari delicioase.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Kudika.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Dieta unei singure zile asigura o scadere in greutate de minim 10 kg pe an.  Citește mai mult...

***

Incearca sa folosesti din ce in ce mai putin zahar pana cand vei observa ca poti sa consumi ceaiurile si fara zahar.  Găsește-ți motivația!

Deficiențele nutriționale

Deficiențele nutriționale


Publicat în Sfatul Medicului

Deficiențele nutriționale apar atunci când organismul nu absoarbe cantitatea necesară a nutrienților esențiali pentru buna sa funcționare.

 O alimentație săracă în vitamine și minerale este cauza principală a deficiențelor nutriționale care se instalează în urma privării îndelungate a corpului de unul sau mai mulți nutrienți esențiali. 
  
 Diverse afecțiuni și condiții medicale, de la cancerul de colon, până la bolile gastrointestinale, pot stă la bază apariției unei carențe în nutrienți. Sarcină poate induce și ea deficiente nutriționale, pe măsură ce fierul și alți nutrienți sunt direcționați către făt. 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet. Credit foto Flickr

Îți mai recomandăm:

Dulci, zemoase, parfumate, perele sunt adevarate farmacii prin compozitia lor bogata si diferita.  Citește mai mult...

Curele de slabire sunt momente extrem de grele pentru persoanele care le tin.  Găsește-ți motivația!

In cursul unei diete de detoxifiere este necesar un aport sanatos de grasimi vegetale si de grasimi sanatoase, bogate in omega 3.

O dieta de detoxifiere nu inseamna o dieta vegetariana, dar reducerea cantitatii de carne din alimentatie, si mai ales a carnii rosii, este benefica. O singura masa pe zi care sa contina carne este suficienta.

Consuma alimente bogate in probiotice. Acestea stimuleaza tranzitul intestinal, intretin buna functionare a florei intestinale si elimina bateriile nocive. Lactatele fermentate sunt principala sursa.

Apa are rolul esential de a interveni in procesul de eliminare al toxinelor.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Ai fi tentat sa spui ca este vorba de o noua modalitate de a posti. Citește mai mult...

Primarul sectorului 4 vrea sa continue pana va slabi inca 30 de kilograme. Găsește-ți motivația!