Radio spacer line
Pornim Happy Radio...
Login

Vitamine și minerale » Omega 3

Cel puțin două porții de pește pe săptămână sau suplimentele cu acizi grași Omega 3 sunt recomandate

Acizii grași Omega 3 din pește și din suplimentele alimentare contribuie la reducerea posibilității de a dezvolta boli de inimă, conform unui studiu recent realizat în Statele Unite. Acest beneficiu a fost observat și în cazul persoanelor care manifestă deja un risc crescut în acest sens din cauza nivelurilor mari de colesterol "rău" (LDL) din sânge.

Asociația Americană a Inimii (American Heart Association) recomandă consumul a cel puțin două porții de pește pe săptămână sau suplimentele cu acizi grași Omega 3 când acest lucru nu este posibil. Cercetări anterioare au demonstrat că acizii grași omega-3 contribuie la scăderea concentrației de grăsimi din sânge, a formării de depozite de grăsimi pe artere (ateroscleroză) și a riscului de aritmie dar și la o ușoară diminuare a tensiunii arteriale.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Agerpres. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay.com

~
~

Îți mai recomandăm:

Nucile si alunele merg de minune fie ca o gustare, fie în cadrul unor deserturi sau salate. Citește mai mult...

***

Doctor Oz iti garanteaza ca vei avea silueta mult visata daca mananci supa din belsug, in detrimentul altor meniuri. Găsește-ți motivația!

Dupa ce iesi de la sala de fitness, opteaza pentru o cana de ceai verde cu gheata.

Dupa ce iesi de la sala de fitness, treci peste latte-ul gras, plin de frisca, pe care il serveai cu prietenele, si opteaza pentru o cana de ceai verde cu gheata, care este plin de catechine. Acestea iti ard grasimea, mai ales cea abdominala, si iti detoxifica organismul. Adauga cateva fructe de padure uscate sau proaspete pentru a-i da un gust mai placut.

Gaspacho este un fel de supa, servita inainte de felul principal, gatita la rece. Nu este doar racoritoare, ci te ajuta si sa slabesti, avand mai putine calorii decat alte feluri de mancare pe care oamenii le consuma ca antreu. In plus, in acest fel vei consuma mai putin din felurile principale.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Iata cateva idei de gustari şi de băuturi de sezon sarace in calorii. Citește mai mult...

Află de la Dr. Oz ce trebuie să cuprindă lista ta de cumpărături şi care sunt cele mai potrivte reţete pentru a scăpa de burtă! Găsește-ți motivația!

Dieta de primavara inseamna inlocuirea carnurilor cu lactate, a grasimilor animale cu cele vegetale, a conservelor cu fructe si legume proaspete.

Printre regulile de baza ale dietei de primavara se afla evitarea sarii, masura care te va ajuta sa elimini apa din tesuturi. Consuma alimente care au gust amar, deoarece acestea sustin bila si ficatul. Recomandate sunt secara, alacul, andivele, anghinarele, dar si salata si spanacul crud. Evita, insa, alimentele acre.

Consuma, de semenea, legume si fructe bogate in fier. Asta inseamna cura de urzici, papadie, arpagic, salata si patrunjel. Aceste verdeturi se dezvolta rapid primavara si iti curata sangele si pielea, aduc tonus fizic si combat oboseala.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Dieta de primavara inseamna alimente usor de digerat consumate in cea mai mare masura crude. Citește mai mult...

Am stat de vorbă cu psihoterapeuta Carmen Moldoveanu și am primit un ghid pentru a NU fi perfectă! Găsește-ți motivația!