Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Vitamine și minerale » Carne

Alimentele inteligentei

Publicat în Dietetik.ro
Alimentele inteligentei

Daca vrei un suport pentru creierul tau iata ce trebuie sa mananci: sfecla, oua, fructe de padure, carne de porc, mere etc.

Alimentele esentiale pentru memoria ta sunt: sfecla, hamsile, ouale, fructele de padure, carnea de porc, varza de Bruxelles, semintele de dovleac, merele si ciocolata neagra.

Sfecla este plina de vitamina B, care este un nutrient esential pentru retinerea si procesarea informatiilor. Sfecla proaspata poate sa fie servita chiar si pe post de antidepresiv. Sfecla contine si acid folic esential pentru protectia inimii.

Hamsile sunt o sursa foarte buna si accesibila de omega 3, o grasime polinesaturata care il protejeaza de imbatranirea prematura si pierderile de memorie.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Dietetik.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Doua retete reusite cu mure proaspete, realizate in august. Citește mai mult...

***

Renunţă la sucuri carbogozoase şi optează pentru apă cu lămâie, eventual îndulcită cu foarte puţină miere naturală.  Găsește-ți motivația!

Ce-i prea mult strica

Ce-i prea mult strica


Publicat în vjmyruna.blogspot.com

A trecut Craciunul... oficial am intrat la cura de slabire.

Hai ca a trecut si Craciunul.. Oficial , de astazi am intrat la cura de slabire.. Gata cu salata boef, sarmalele, raciturile pe care nu le-am mancat doar am salivat uitandu-ma la pozele trimise de Neamtu` si nu in ultimul rand gataaaaaaaaa cu dulciurile..

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Pe 25 septembrie 2011, la Rin Grand Hotel din Bucuresti, in sala de conferinte Paris, se va desfasura Targul de Toamna Raw Vegan. Citește mai mult...

Proteinele sunt elementul de baza din structura tuturor organelor si tesuturilor. Găsește-ți motivația!

Disocierea alimentelor nu are cum să fie sănătoasă

Disocierea alimentelor nu are cum să fie sănătoasă


Publicat în Ce se intampla doctore?

Mihaela Bilic vorbeste despre avantajele si dezavantajele alimentaţiei disociate.

CSÎD: Dietele disociate sunt încă la modă. Care ar fi explicaţia popularităţii lor? Mihaela Bilic: Din păcate, în România sunt încă la mare modă, în străinătate nu, a trecut valul acesta. Chiar în străinătate trendul acum este, în sfârşit "trebuie să mâncăm din toate", deci foarte asociat şi în cantitate mai mică. Însă dieta asociată este foarte uşor de pus în practică: permite cantităţi mai mari de alimente şi este pe gustul bărbaţilor cărora le place să aibă porţii mai consistente.

Prin această disociere, noi de fapt păcălim organismul şi metabolismul să nu poată transforma în depozite de grăsime un exces de calorii în final. Dietele disociate sunt destul de permisive la capitolul "cantitate". Această disociere însă nu poate fi făcută pe viaţă şi din păcate, cine a ţinut mult timp dieta disociată are această tendinţă de a mânca foarte mult cantitativ.

Urmareste-o pe Mihaela Bilic online si Facebook.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Mihaela Bilic: "Cu siguranţă, ne naştem cu o preferinţă pentru gustul dulce". Citește mai mult...

Renuntati la fast-food, la dulciuri si includeti in dieta cat mai multe legume si fructe. Găsește-ți motivația!