Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Vitamine și minerale » Minerale

Când începi un regim de slăbire, asigură-te că nu elimini din alimentatia ta vitaminele importante.

Când începi un regim de slăbire, asigură-te că nu elimini din alimentatia ta vitaminele importante, ce te pot ajuta în încercarea ta de a scăpa de greutatea pe care nu ti-o doresti. Efectul cel mai puternic îl poti obtine atunci când obtii vitaminele necesare si din alimente si din suplimente.

Complexul de vitamine B - Cel mai important rol în slăbire îl joacă complexul de vitamine B, dintre care cele sapte vitamine necesare pentru orice dietă sunt: vitamina B1 (tiamină), vitamina B2 (riboflavină), vitamina B3 (niacină), vitamina B5 (acid pantoteic), vitamina B6 (piridoxină), vitamina B8 (acid ergandenilic) si vitamina B12 (cianocobalamina). Secretul vitaminelor B este faptul ca actionează cel mai bine împreună. Din acest motiv, vitamina B12 injectabilă nu are întotdeauna efectele promise în scăderea în greutate dacă suferi de o deficientă a unor alte tipuri de vitamine B.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Eva.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Vitaminele sunt compusi organici necesari bunei desfasurari a functiilor organismului. Acestea trebuie sa fie preluate preponderent din alimente, deoarece corpul nu poate le produce in totalitate. Citește mai mult...

***

Greseala numarul 1 este sa iti propui sa iti schimbi total viata peste noapte. Găsește-ți motivația!

Postul se aseamana mult cu o dieta de detoxifiere si este important sa respecti cele cinci mese ale zilei.

Pentru a-ti asigura vitaminele si fibrele de care ai nevoie, nutritionistul Claudia Ionescu te indeamna sa consumi multe legume si fructe cat mai aproape de starea lor naturala. Cateva nuci, migdale, caju sau alune iti sporesc absorbtia de vitamine si de proteine. Alege alunele si migdalele neprajite si nesarate!

Chiar daca leguminoasele precum fasolea sau mazarea iti aduc aportul de proteine, nu le consuma in exces. „Fasolea batuta, dar si varza calita se digera mai greu“, avertizeaza nutritionistul Claudia Ionescu. De aceea, ar fi bine sa le mananci cu masura.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

În perioada postului, deşi lista cu alimente permise e limitată, fiind recomandate produsele vegetale, multe persoane se îngraşă.  Citește mai mult...

Karl Lagerfeld afirma ca moda este cea mai sanatoasa motivatie pentru a slabi. Găsește-ți motivația!

3 cure de slabire periculoase

3 cure de slabire periculoase


Publicat în Irina Reisler

Evita metoda de a slabi cu laxative, altfel vei pierde calciul din organism.

Se apropie primavara si ai constatat ca hainele, de anul trecut, ti-au ramas mici? Nu te arunca in virtejul negru al curelor de slabire periculoase! Daca mananci un singur aliment, pe zi, nu vei pierde in greutate, ci vei pierde substante nutritive din organism. Daca te-ai gandit sa urmezi o dieta pe baza de supe, trebuie sa stii ca daca vei consuma in exces numai supa nu vei pierde kilograme, ci ai sa pierzi sanatate! Malnutritia este principalul efect al curei cu supa de varza, de exemplu. Lista nutrientilor care lipsesc, intr-o astfel de cura, e lunga, dar amintim aici de vitaminele A, B, D, E, K, fier, calciu, acid folic.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Intr-o cura de slabire, miscarea trebuie amintita inca inaintea sfaturilor legate de alimentatie. Citește mai mult...

Detoxifiere înseamnă un repaus pentru organism, lucru care este din ce în ce mai recomandat de specialiştii din întreaga lume.  Găsește-ți motivația!