Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Vârsta a treia » Angela Merkel

O dietă strictă bazată pe fructe şi legume a ajutat-o pe Angela Merkel să slăbească zece kilograme în ultimele patru luni care au urmat accidentului de schi din perioada sărbătorilor de iarnă, dezvăluie cotidianul Bild.

Informaţia a fost preluată de mass-media germane, care au însoţit-o cu imagini de tipul „înainte şi după” dietă, ce dovedesc că şefa guvernului a urmat cu stricteţe sfaturile medicilor.

Prima regulă pe care a trebuit să o respecte a fost să nu se atingă de prăjiturile aflate pe masa tuturor întâlnirilor politice de la Berlin şi să le înlocuiască cu fructe. De asemenea, rulourile cu carne tocată şi brânzeturile, alte delicatese servite la reuniunile conducerii Uniunii Creştin-Democrate (CDU), au fost eliminate şi în locul lor au apărut batoane cu morcovi şi praz condimentate cu piper. 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Buna Ziua Brasov. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Sărbătorile de iarnă ne îndeamnă la căldura căminului si la mese îmbelsugate... chiar si pe cei mai sportivi dintre noi. Citește mai mult...

***

Oul este un aliment cu un raport scazut de calorii recomandat si de medicii nutritionisti. Găsește-ți motivația!

9 alimente pentru tinereţe veşnică

9 alimente pentru tinereţe veşnică


Publicat în Ce se intampla doctore?

Pentru tinerete vesnica trebuie doar să mâncăm cât mai sănătos şi natural, direct de la sursă si să ne punem sângele în mişcare prin exerciţii fizice zilnice.

Merele – banalele, fructe pe care le consumăm fără a ne da seama că sunt cei mai aprigi duşmani ai bolilor, merele conţin cantităţi impresionante de fibre, antioxidanţi, acid folic şi vitamina E. Merele conţin quercitină, un flavonoid care are rolul de a proteja creierul de stresul oxidativ cauzat de radicalii liberi.

Curmalele – sunt o sursă excelentă de antioxidanţi şi magneziu, care ajută corpul să-şi menţină funcţia normală a muşchilor şi a sistemului nervos, normalizează ritmul cardiac şi ajută la întărirea oaselor.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Proprietatile se pastreaza indiferent de felul in care sunt consumate. Citește mai mult...

Dacă te consideri leneș încearcă să vezi comportamentul că simptom al unei probleme și nu problemă însăși.  Găsește-ți motivația!

Cea mai sanatoasa mancare din lume

Cea mai sanatoasa mancare din lume


Publicat în Romania Libera

Pestele si fructele de mare au cea mai mare importanta in dieta zilnica a japonezilor.

In bucataria japoneza, produsele din soia pot inlocui cu succes carnea din alimentatie. Fie ca alegi sa o mananci sub forma de tofu, ori sub forma de boabe sau uscata, aceasta reprezinta o sursa foarte buna de proteine si nu contine grasimi saturate.

Supa este un fel de mancare pe care japonezii o consuma aproape la fiecare masa, chiar si la micul dejun. Ei mananca in special supa miso, preparata din pasta de soia. Supa miso reduce nivelul de colesterol si trateaza problemele intestinale. Supele de taitei sunt, de asemenea, populare in Japonia datorita faptului ca sunt gata preparate in pachete instant. Supele sunt pline de nutrienti si ajuta corpul sa consume mai putine calorii.

Dupa fiecare masa se serveste o ceasca de ceai parfumat, un fel de infuzie, fara niciun adoas de zahar sau lamaie. Ceaiul verde japonez are numeroase beneficii de sanatate: ajuta la reglarea tensiunii arteriale si a glicemiei, stimuleaza sistemul imunitar si incetineste procesului de imbatranire.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Japonezii se bucura de o sanatate de fier, nu au probleme cu kilogramele in plus si bat orice record in materie de longevitate. Unul dintre elementele-cheie ale acestei vitalitati este alimentatia sanatoasa, foarte echilibrata si bogata in nutrienti.  Citește mai mult...

Sfatul nutriţioniştilor este să alegeţi alimente cât mai naturale, precum fructele şi legumele.  Găsește-ți motivația!