Radio spacer line
Pornim Happy Radio...
Login

Vârsta a treia » Mersul pe jos

Dacă nu ne place să ne plimbăm există alte soluţii care să ne meţină suple

Specialiştii ne recomandă ca, în fiecare zi, să facem 10.000 de paşi, adică să parcurgem circa 8 kilometri, aceasta fiind cea mai simplă soluţie de a ne menţine în formă. Mergând pe jos această distanţă reuşim să consumăm aprozimativ 500 de kilocalorii, potrivit „Abecedarului de obezitate“, coordonat de dr. Nicolae Hâncu, medic primar diabet, nutriţie şi boli metabolice.

Alte opţiuni sunt mersul cu bicicleta 8 kilometri, timp de 30 de minute, sau putem merge la bazin şi înota timp de 20 de minute sau pur şi simplu putem da drumul la muzică şi dansa jumătate de oră. Toate aceste activităţi ne ajută să obţinem exact acelaşi rezultat ca atunci când parcurgem pe jos cei 10.000 de paşi, potrivit aceleiaşi surse.
 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Adevarul. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay.com

~
~

Îți mai recomandăm:

Cel putin o jumatate de ora pe zi mergand pe jos este suficient pentru a ne bucura de un corp armonios. Citește mai mult...

***

De ce stimuleaza lipsa somnului apetitul pentru grasimi? Raspunsul se afla in concluziile a doua studii realizate recent pe creierele a 23 de persoane private de somn. Găsește-ți motivația!

Exercitii cardio pentru acasa

Exercitii cardio pentru acasa


Publicat în Eva.ro

Activitatile cardio ard calorii din depozitele de grasime si nu rezervele de carbohidrati.

Exercitiile aerobice sau cardio sunt acele tipuri de activitati care implica sustinut o gama cat mai larga de muschi, in mod constant. Activitatile cardiovasculare folosesc drept combustibil grasimea depusa si reprezinta una dintre cele mai bune metode de a slabi.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Este foarte simplu sa iti pui toti muschii la treaba. Ai nevoie numai de o coarda de sarit, asa cum probabil ca aveai in copilarie.  Citește mai mult...

Ca și în cazul relațiilor, în sport nu are voie să intervină monotonia. Îți dăm câteva sugestii haioase care să-ți dea energie și chef de mișcare.  Găsește-ți motivația!

Nu trebuie sa te infometezi ca sa arati bine ci mai degraba sa iti faci un program.

Ca sa iti mentii kilogramele sub control iar dieta pe care o urmezi sa isi faca efectul asa cum trebuie este esential sa tii cont de cateva sfaturi.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Fa mult sport, stretching, Pilates, intrucat influenta hormonala isi pune amprenta asupra metabolismului. Citește mai mult...

Dr. Oz si celebrul antrenor de fitness Jorge Cruise iti propun un set de exercitii de doar 5 minute pe zi! Găsește-ți motivația!