Radio spacer line
Pornim Happy Radio...
Login

Vârsta a treia » Mersul pe jos

Dacă nu ne place să ne plimbăm există alte soluţii care să ne meţină suple

Specialiştii ne recomandă ca, în fiecare zi, să facem 10.000 de paşi, adică să parcurgem circa 8 kilometri, aceasta fiind cea mai simplă soluţie de a ne menţine în formă. Mergând pe jos această distanţă reuşim să consumăm aprozimativ 500 de kilocalorii, potrivit „Abecedarului de obezitate“, coordonat de dr. Nicolae Hâncu, medic primar diabet, nutriţie şi boli metabolice.

Alte opţiuni sunt mersul cu bicicleta 8 kilometri, timp de 30 de minute, sau putem merge la bazin şi înota timp de 20 de minute sau pur şi simplu putem da drumul la muzică şi dansa jumătate de oră. Toate aceste activităţi ne ajută să obţinem exact acelaşi rezultat ca atunci când parcurgem pe jos cei 10.000 de paşi, potrivit aceleiaşi surse.
 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Adevarul. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay.com

~
~

Îți mai recomandăm:

Cel putin o jumatate de ora pe zi mergand pe jos este suficient pentru a ne bucura de un corp armonios. Citește mai mult...

***

Dr. Oz îţi dă o mână de ajutor şi te sfătuieşte ce trebuie să faci ca să ai în meniul tău alimente sănătoase. Găsește-ți motivația!

Pretul unui abonament pe o luna la o sala de fitness variaza intre 200 de lei si 350 de lei.

Mesele copioase din ultima perioada ne-au adus cu siguranta cateva kilograme in plus. "Efortul sustinut este contraindicat pentru ca organismul este lipsit de energie din cauza excesului de grasimi si kilocalorii. Astfel, pentru inceput se recomanda plimbarile de cel mult 15 minute. Aceasta reprezinta o prima faza in procesul de slabire, care trebuie sa dureze cel mult o saptamana, apoi se va incepe antrenamentul propriu-zis, care trebuie sa dureze pana la doua ore", spune Mihai Dragomir, antrenor de fitness.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Sa reformulam: banii sunt de fapt solutia perfecta pentru a slabi. Citește mai mult...

Sportul este un element de baza, insa alimentatia joaca un rol decisiv si trebuie controlata ca atare. Găsește-ți motivația!

Potrivit oamenilor de stiinta, obiceiul de infometare este unul benefic pentru organism.

Specialistii americani au descoperit un fapt care poate ridica multe semne de intrebare: ca sa traiesti mai mult este bine sa te infometezi cateva zile. In felul acesta vei spori activitatea cerebrala si vei scapa si de kilogramele in plus.

Potrivit oamenilor de stiinta de la Institutul National de Cercetare impotriva imbatranirii, obiceiul de infometare este unul benefic pentru organism.

Daca alternezi zilele in care mananci cu cele in care nu consumi nimic poti spori actvitatea creierului si, bineinteles, in acelasi timp poti slabi.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Exercitiile aerobice declanseaza producerea unei molecule care poate ajuta la repararea cerebelului Citește mai mult...

În cura de slăbire include desertul care are indice glicemic scăzut. Găsește-ți motivația!