Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Vârsta a treia » Mersul pe jos

Pe măsură ce începi să te miști, corpul tău arde 5 calorii pe minut, comparativ cu doar 1 calorie pe minut în restul timpului.

Minutul 6-10: Ritmul cardiac crește de la 100 până la aproximativ 140 de bătăi pe minut cu ritmul pașilor tăi, iar tu arzi până la 6 calorii pe minut.

Minutul 11-20: Pe măsură ce mersul tău devine mai alert, tu vei arde până la 7 calorii pe minut și vei începe să respiri mai greu.  

Minutul 21- 45: Scade nivelul de insulină (cea care ajută grăsimea să se depună) - lucru excelent pentru orice persoană care se luptă cu diabetul și kilogramele în plus.

Minutul 46 -60: Muşchii tăi obosesc, pe măsură ce depozitele de carbohidraţi sunt reduse. Nivelul de ardere al caloriilor tale va rămâne unul ridicat timp de până la 1 oră.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în feminis.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay

Îți mai recomandăm:

Am cerut experților să ne spună cap – coadă, ce se întâmplă în organism atunci când ne antrenăm. Citește mai mult...

***

Dr. Mihaela Bilic si dr. Gheorghe Mencinicopschi, raspund in tandem la cele mai arzatoare intrebari legate de dieta.  Găsește-ți motivația!

Un studiu care le da dreptate femeilor dependente de shopping.

Daca nu ai gasit pana acum suficiente justificari pentru a-ti petrece tot timpul liber hoinarind prin magazine, oamenii de stiinta iti vin in ajutor. Conform conform rezultatelor, o sesiune de cumparaturi poate avea efecte vizibile asupra siluetei, intrucat este imposibil ca eforturile depuse sa nu arda cateva kilograme.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Activitățile zilnice îți pot crește ritmul de ardere al caloriilor!  Citește mai mult...

Femeile insarcinate care au un animal de companie fac mai multa miscare, spre deosebire de cele care nu au. Găsește-ți motivația!

Evitati alimentele greu digerabile

Evitati alimentele greu digerabile


Publicat în I-Medic.ro

Pentru a ajuta organismul sa se adapteze la schimbarea alimentara, se recomanda mersul pe jos, 30 de minute zilnic.

Sarbatorile Pascale ne pun pe masa bucate din belsug, de cele mai variate feluri, dar pe care medicii recomanda sa le consumam cumpatat, in special daca a fost tinut si post. "Chiar si pentru persoanele sanatoase, aceasta trecere brusca este dificil de tolerat pentru tractul digestiv. Astfel, alimentele noi (cele de origine animala) trebuie introduse treptat, in cantitate mai mica. In schimb la persoanele cu afectiuni cronice, cum ar fi hipertensiunea arteriala, insuficienta cardiaca sau diabetul, trecerea trebuie sa fie mult mai prudenta. In primul rand, orice tratament prescris cronic nu trebuie intrerupt", spune dr. Simona Carniciuc.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Persoanele de vârsta a doua refuză categoric orice fel de mişcare Citește mai mult...

Antrenamentele de dimineață sunt printre cele mai greu de efectuat, nu datorită nivelului de dificultate, ci datorită voinței necesare pentru a ne renunță la o oră de somn.  Găsește-ți motivația!