Radio spacer line
Pornim Happy Radio...
Login

Despre Florin Neby

Florin Nelby este un gimnast roman.

Inca de la varsta de 4 ani si jumatate, Florin statea in sfoara intre scaune cu garda sus. Parintii au vazut in el un adevarat gimnast si l-au indrumat catre sala de sport.

Florin Nelby a fost component al lotului de gimnastica aerobica AEROS, alaturi de care a colindat lumea intreaga. A ajuns pana pe Brodway si a aparut in celebrul ziar New York Times.

Gimnastul a obtinut o serie de titluri importante. In anul 2009 a primit medalia de bronz si a devenit Campion European. In 2010 devine dublu Campion Mondial si obtine titlul de Maestru Emerit al Sportului.

In august 2010 Florin Nelby decide sa impartaseasca experienta sa oamenilor care vin in salile de fitness, cu gandul de a-i ajuta in a-si atinge obiectivele propuse.

Florin este detinatorul Clubului Moving, o sala de fitness cu standarde inalte, si cu un numar de clienti trecut de 2000.

Gimnastul va incurajeaza sa faceti sport de orice fel si sa nu va menajati. Indiferent de starea pe care o aveti, chiar daca vi se face rau din cauza efortului, alimentati-va corespunzator si continuati.