Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Despre Cristian Margarit

Cristian Margarit a absolvit facultatea de Management la ASE, dar a ajuns sa fie cunosc datorita domeniului sportului si al nutritiei.

Cristian Margarit a creat o comunitate de oameni pasionati de fitness si viata sanatoasa in anul 2001, pentru a impartasi din experienta sa si pentru a pune in legatura oameni cu aceeasi pasiune.

Cristian Margarit a publicat zeci de articole in presa scrisa si pe internet, printre care Good Food si Men’s Health. A participat la numeroase emisiuni TV cum ar fi Pro Tv, Antena 1, Acasa TV, Antena 2, TVR, Euforia.

Cristian Margarit a lucrat personal cu sute de oameni de cele mai diferite tipuri, a creat instructori si concepte moderne in fitnessul din Romania.

Cristian Margarit considera ca in Romania partea de prevenire a bolilor si nutritia sanatoasa sunt undeva pe ultimul plan. El le recomanda celor care vor sa slabeasca, sa se inarmeze cu rabdare si avertizeaza asupra faptului ca antrenamentul la slabire este unul psihologic. Conform spuselor lui Cristian antrenamentele trebuie incepute foarte usor si este foarte important sa ramai intr-un program pe termen lung, nu sa faci tare doua saptamani si apoi sa te lasi un an.