Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Despre Andrei Rosu

Andrei Rosu este de profesie Management & Strategy Consultant la UniCredit Leasing.

Andrei a decis in urma cu cativa ani sa isi schimbe viata. Vointa si motivatia de a-si depasi limitele l-au transformat pe Andrei Rosu intr-un sportiv cunoscut in toata tara.

Totul a pornit in ziua in care a primit un mail trimis de o colega cu tenta de gluma, mesaj ce continea informatii despre un maraton ce urma sa aiba loc la Polul Nord. Gluma avea sa se transforme mai tarziu in realitate.

Andrei a luat mesajul ca pe o provocare, iar spiritul sau de aventura l-a determinat sa faca o schimbare radicala in stilul sau de viata. Si-a facut un plan de reorganizare a propriei vieti si a inceput antrenamentul pentru ce avea sa urmeze.

Cu ajutorul unui program de antrenament zilnic Andrei Rosu a ajuns sa alerge pe unde nimeni nu a mai alergat.

Iata ce a urmat: Maraton: Polul Nord - North Pole Marathon; Australia - Australian Outback Marathon; Europa - Eurasia Marathon; America de Sud - Maraton Costa del Pacifico; Antarctica - Antarctic Ice Marathon; Africa - Sahara Marathon; Asia - Everest Marathon; America de Nord - Mayor’s Marathon Alaska; Ultramaraton: Antarctica - Antarctic Ice 100 km; Europa - Eco-Trail de Paris 80 km; Asia - Dead Sea Ultra 50 km; Africa - Two Oceans Mutual Ultra 56 km; America de Nord - Creemore Vertical Challenge 50 km; Noua Zeelanda - Bedrock50 53 km; America de Sud - Cidade do Rio Grande 50 km.

Nu este deloc usor sa pornesti intr-o cursa de mii de kilometri daca sportul nu se regaseste printre pasiunile tale. Andrei Rosu a reusit. La inceput au fost antrenamente de scurta durata, antrenamente ce s-au transformat treptat in curse de cate zeci de kilometri.

Sfatul lui Andrei Rosu este ca atunci cand te pregatesti de alergare sa iti setezi scopuri usor de atins pentru ca astfel motivatia si dorinta de a alerga distante mai lungi vor creste. In timp pretentiile vor fi tot mai mari si alergarea pe distante lungi va deveni o placere.

Andrei a intrat in Guinness World Records dupa ce a reusit sa alerge "7 maratoane si 7 ultramaratoane pe 7 continente". In tot acest timp Walmark Romania i-a fost alaturi cu produsele necesare in sustinerea efortului depus in timpul antrenamentelor.