Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Povești de succes » Sfaturi

Dacă ţii tot timpul cură de slăbire, rişti să nu mai poţi slăbi deloc, oricât de puţin ai mânca. Vezi ce trebuie să faci ca să slăbeşti rapid!

1 Renunţă  la dulciuri

Fals. Nu trebuie exclus niciun aliment. Fiecare are rolul şi locul său în alimentaţie. Este suficient să scazi progresiv cantitatea de zahăr pe care o consumi.

2 Spune adio  grăsimilor!

Parţial adevărat. Trebuie să renunţi la grăsimile "grele" de tip untură şi seu, la slănină şi la carnea grasă de orice fel, la mezeluri, care sunt pline de grăsimi ascunse, la maioneză, unt, margarină. Dar nu şi la uleiul vegetal, care este necesar metabolismului, datorită conţinutului de acizi graşi nesaturaţi esenţiali, pe care organismul şi-i procură doar din alimente.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Unica.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Gandeste-te la ce adaugi in dieta nu la ce trebuie sa scoti. Asa cura de slabire nu va mai parea o corvoada. Citește mai mult...

***

Medicul specialist îţi explică de ce sunt periculoase şi ce afecţiuni pot genera sau agrava.  Găsește-ți motivația!

Dumnezeule, cat de mult ai slabit! Ce-ai facut?

O cheama Lise Bourbeau si e fondatoarea celui mai popular centru de dezvoltare personala din Canada, Asculta-ti corpul, devenit in ultimii 18 ani cea mai mare scoala de dezvoltare personala in limba franceza din lume. Un surplus de greutate poate fi expresia gandurilor acumulate. Cineva care are astfel de ganduri de acumulare se teme sa nu ii lipseasca ceva. Vrea tot timpul sa aiba mai mult. Sau poate fi o persoana careia acum nu-i lipseste nimic, dar care se teme ca ii va lipsi intr-o zi.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Ne putem schimba comportamentul alimentar? Da, si psihologii confirma! Citește mai mult...

Află soluţiile şi reţetele propuse de dr. Mehmet Oz pentru a-ţi revigora organismul! Găsește-ți motivația!

Multă lume consumă zilnic sucuri carbogazoase, de la sucuri tip cola, la așa zise sucuri cu aromă de fructe. Vezi cum poți să scapi de dependența de sucuri carbogazoase.

Redu consumul treptat. Este greu să obișnuiești corpul cu o substanță, apoi să o smulgi din consumul zilnic cu totul. Încearcă să reduci treptat cantitatea de suc pe care o bei.

Amestecă sucul cu apă. Amestecă sucul cu puțină apă, apoi vei putea crește cantitatea de apă treptat, reducând zahărul și substanțele care dau dependență. 

Calculeaza cât ți-ar lua să arzi caloriile. Dacă nu ești genul care să calculezi calorii, cu atât mai bine. Pentru fiecare doză de suc, calculează câte calorii ai înghițit și cât timp ți-ar lua să le arzi dacă ai alerga, înota, dansa, trage de fiare. 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet. Credit foto Flickr

Îți mai recomandăm:

Un “dulce” natural precum fructele uscate iti pot pacali pofta de “ceva bun”. Citește mai mult...

Nu trebuie să renunţi de tot la pâine, ci doar să o alegi pe cea din făină integrală şi să nu o consumi în cantităţi exagerate. Găsește-ți motivația!