Radio spacer line
Pornim Happy Radio...
Login

Povești de succes » Stil de viata

Majoritatea medicilor, nutriționiștilor și antrenorilor de fitness chestionați într-un studiu recent,au răspuns că grăsimea pe care o pierdem este convertită în căldură sau energie.

Adevărul, conform cercetătorilor australieni, este că mare parte din greutatea pierdută a fost expirată, ca dioxid de carbon.

„Calculele noastre arată că plămânii sunt principalul organ excretor pentru grăsime,” concluzionează cercetătorii. „Pierderea în greutate necesită deblocarea carbonului stocat în celulele adipoase, întărind așadar ideea des auzită de a mânca mai puțin și a ne mișca mai mult”. 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în andreirosu.org. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay.com

~
~

Îți mai recomandăm:

Untul şi margarina sunt două produse nelipsite de la micul dejun sau din prăjituri. Dar de unde ştii care este mai indicat pentru sănătatea ta?  Citește mai mult...

***

Proteinele au capacitatea de a induce mai rapid senzatia de satietate.  Găsește-ți motivația!

Ai nevoie de o dietă echilibrată care să te ajute să slăbeşti, iar alimentele care te ţin sătulă mai mult timp sunt cele mai potrivite.

Supă de boabe

Boabe de fasole, linte sau mazăre, toate sunt foarte săţioase, mai ales dacă le faci supă. Aportul în plus de apă, pe lângă cel de fibre, te va face să te simţi sătulă mai multe ore. Ca gustare îţi poţi face o salată cu boabe negre sau roşii de fasole, fierte.

Smochine proaspete

Sunt bune pentru momentele când ţi-e poftă de ceva dulce, dar şi pentru că sunt bogate în fibre care încetinesc eliberarea zahărului în sânge. Le poţi consuma şi la prânz, cu o felie sau două de brânză de capră şi două-trei nuci.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Lista de cumparaturi de mai jos iti indica unele optiuni la care ai putea apela pentru a-ti controla mai bine foamea. Citește mai mult...

Este esential sa bei doi litri de apa plata pe zi pentru a ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Găsește-ți motivația!

Primii pasi ai programului de slabire

Primii pasi ai programului de slabire


Publicat în Irina Reisler

Primul pas, cel mai important, atunci cind vrei sa slabesti, este DECIZIA.

Transforma-l pe “imi doresc”, in “vreau”, pe “nu pot”, in “pot”, lasa lamentarile si scuzele, la o parte, trage aer in piept si porneste, la drum! Ambitia si vointa, determinarea si mobilizarea sint lucruri care tin exclusiv de tine. Nici un specialist nu ti le poate da. Nimeni nu te poate convinge sa schimbi ceva, daca tu nu VREI acest lucru.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Gabriela a slabit spectaculos, 21 de kilograme in 5 luni.  Citește mai mult...

Iată o selecție de fraze-cheie menite să te motiveze, dar care nu te motivează așa cum ar trebui. Găsește-ți motivația!