Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Povești de succes » Stil de viata

Majoritatea medicilor, nutriționiștilor și antrenorilor de fitness chestionați într-un studiu recent,au răspuns că grăsimea pe care o pierdem este convertită în căldură sau energie.

Adevărul, conform cercetătorilor australieni, este că mare parte din greutatea pierdută a fost expirată, ca dioxid de carbon.

„Calculele noastre arată că plămânii sunt principalul organ excretor pentru grăsime,” concluzionează cercetătorii. „Pierderea în greutate necesită deblocarea carbonului stocat în celulele adipoase, întărind așadar ideea des auzită de a mânca mai puțin și a ne mișca mai mult”. 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în andreirosu.org. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay.com

Îți mai recomandăm:

Untul şi margarina sunt două produse nelipsite de la micul dejun sau din prăjituri. Dar de unde ştii care este mai indicat pentru sănătatea ta?  Citește mai mult...

***

Doctorul Mehmet Oz iti recomanda sa nu consumi niciodata bauturi dulci in timpul mesei. Găsește-ți motivația!

Alege ce-i mai bun din supermarket

Alege ce-i mai bun din supermarket


Publicat în ClickPentruFemei.ro

Din muțimea de alimente care se găsesc în supermarketuri, trebuie să știi cum să alegi produsele cele mai sănătoase. Află câteva trucuri!

Dă prioritate etichetelor scurte

Pe etichete găsești mai multe tipuri de informații: tabelul cu principii nutritive, în care figurează și valorile energetice (Kcal) ale produsului, lista cu ingrediente de bază, cu aditivi și conservanți.

Atenție la sare și grăsimi

Produsele din supermarketuri tind să fie excesiv de sărate, ceea ce favorizează riscul de hipertensiune și osteoporoză. Cele excesiv de procesate cresc glicemia și duc, pe termen lung, la creșterea greutății corporale și la diabet. Iar faimoșii acizi grași „trans” au impact negativ asupra greutății, maladiilor cardio-vasculare și obezității.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Coacazele negre si afinele sunt bogate in fibre vegetale, ceea ce le recomanda pentru diminuarea poftei de mancare.  Citește mai mult...

Setea este adesea confundată cu senzaţia de foame, motiv pentru care este recomandat ca atunci când simţi nevoia de a ronţăi ceva să bei apă mai întâi. Găsește-ți motivația!

Cercetatorii americani au descoperit ca francezii au dreptate, ca un pahar cu vin, consumat zilnic este benefic pentru silueta.

Un studiu desfasurat pe termen lung (13 ani) si pe 20.000 de subiecti de sex feminin, a aratat ca cele care s-au bucurat de un pahar sau doua de vin pe zi erau mai slabe decat cele care nu s-au atins de bautura.

Studiul sugereaza faptul ca organismul proceseaza caloriile din alcool in mod diferit fata de cele ce provin din mancare, si le foloseste pe post de energie, in loc sa le acumuleze sub forma de grasime.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Hrana românilor acum o sută de ani era diferită faţă de cea de acum.  Citește mai mult...

Strategiile propuse de celebrul Dr. Oz funcţionează indiferent că pofteşti adesea la dulce, sărat sau carbohidraţi.  Găsește-ți motivația!