Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Povești de succes » Trucuri simple

Iată câteva metode simple care au grijă de sănătatea ficatului și au rol de detoxifiere!

Rădăcina de cicoare este folosită ca remediu pentru curățarea ficatului, rolul sau principal fiind cel de a curăța sângele și ajuta ficatul să-și îmbunătățească funcțiile.  

Anghinarea are proprietăți hepatoprotectoare și stimulente ale funcției hepatice. De asemenea are și funcția de a crește debitul de bilă secretată. În ceaiuri se pune o linguriță de frunze de anghinare la o cană de apă și se beau maxim două căni pe zi.

Sucul de sfeclă roșie conține o mulțime de substanțe nutritive pentru ficatul nostru. Amestecă sucul de sfeclă cu apă și sucul de la un măr, iar corpul îți va mulțumi.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în click.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto TraiestiNatural.ro

Îți mai recomandăm:

Detoxifierea ficatului ajută la eliminarea toxinelor din organism şi la întărirea sistemului imunitar. Citește mai mult...

***

Cori Gramescu: Ca sa slabesti, nu ai nevoie de diete complicate, trebuie sa ai perseverenta. Găsește-ți motivația!

Doua noi povesti de invingator

Doua noi povesti de invingator


Publicat în IrinaReisler.ro

Irina Reisler prezinta cum arata doua doamne dupa 6 luni de program de slabire.

Nu-ti fie frica sa maninci ! Totul e sa maninci CORECT. IMAGINILE DIN URMATORUL MONTAJ NU SINT TRUCATE ! Le infatiseaza pe doua dintre doamnele de pe forum, Lore si Margo dupa 6 luni de program de slabire.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Nu exista “NU POT”, exista doar “NU VREAU”. Citește mai mult...

Dr. Mihaela Bilic: O dieta echilibrata este regimul de intretinere pe viata.  Găsește-ți motivația!

Pentru o alimentație sănătoasă, modul de preparare a alimentelor este esențial. Ar trebui evitate obiceiuri precum prăjirea alimentelor în ulei, preparararea hranei pe grătarul cu cărbuni sau prepararea mâncărurilor cu sos.

La ciorbe se evită folosirea oului şi a rântaşului - Ciorbele vor fi delicioase dacă se folosesc roșii proaspete sau suc de roșii, borș sau iaurt degresat. În schimb, este recomandată evitarea rântașului, adaosului de ou și smântână sau călirea legumelor în ulei. 

Marinează carnea - Marinarea cărnii în amestecuri de condimente și ierburi aromate înainte de a o coace este o modalitate excelentă de a obține un gust delicios.

Foloseşte vasele de gătit cu aburi și cele din teflon sau ceramică

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet. Credit foto freedigitalphotos.net

Îți mai recomandăm:

Gatitul la aburi este una dintre cele mai sanatoase si mai eficiente moduri de a gati in special legumele, carnea de pui si pestele. Citește mai mult...

Evită alimentele care au o cantitate exagerată de zahăr si grăsimi nesănătoase. Găsește-ți motivația!