Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Povești de succes » Trucuri simple

Chiar dacă ești o persoană sedentară, iată ce poți face pentru a te menține în formă fără prea mult chin.

Plimbă-te în timpul conversațiilor lungi la telefon - Când știi că urmează să porți conversații interminabile la telefon, ieși la o plimbare. Astfel, vei arde mai multe calorii decât crezi. 

Nu trebuie neapărat să părăsești canapeaua - Multe exerciții se pot face cu ajutorul canapelei, de exemplu pentru mușchii brațelor sau ai abdomenului, chiar și pentru mușchii picioarelor. 

Începe cu 10 abdomene și flotări în fiecare zi - Deși pare foarte puțin, dacă duci o viață sedentară, acestea îți pot întări musculatura, iar treptat vei putea face mai multe în fiecare zi. 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în click.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay

Îți mai recomandăm:

Iată ce ai de făcut atunci când observi că metabolismul s-a modificat! Citește mai mult...

***

Sunt alimentele dietetice optiunea potrivita pentru sanatatea ta? Găsește-ți motivația!

Semințe care te ajută să slăbești

Semințe care te ajută să slăbești


Publicat în Doctorul zilei

Semințele de dovleac, de in, de cânepă, de chia și de susan sunt încărcate cu substanțe nutritive precum fibre, proteine​​, vitamine, fier și omega 3.

Le poți adăuga în salate și reprezintă o gustare sănătoasă, deoarece mențin senzația de sațietate o lungă perioadă de timp.

Semințele de dovleac : sunt bogate în zinc, care ajuta organismul să producă testosteron. Acest hormon ajută la dezvoltarea mușchilor și la arderea grăsimilor. Semințele de dovleac conțin, de asemenea, fier și magneziu, importante pentru menținerea nivelul de energie. Ele sunt, de asemenea, bune pentru sistemul digestiv și conținutul lor bogat în proteine ​​stimulează dezvoltarea masei musculare .

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Semintele de chia sunt in proportie de 34% pline de acizi grasi omega 3.  Citește mai mult...

Detoxifiere înseamnă un repaus pentru organism, lucru care este din ce în ce mai recomandat de specialiştii din întreaga lume.  Găsește-ți motivația!

Truc care te ajută să slăbeşti

Truc care te ajută să slăbeşti


Publicat în ClickSanatate.ro

Persoanele care urmează o dietă şi asociază regimul de slăbire cu un consum mare de apă se pot bucura mai repede de rezultate pozitive, sugerează concluziile celui mai nou studiu în domeniu.

Unul din experimentele efectuate de cercetătorii americani a constat în analiza efectelor pe care le produce apa băută înainte de masă asupra organismului. Potrivit oamenilor de ştiinţă coordonaţi de Brenda Davy, "apa sporeşte procesul de slăbire".

Nu se poate declara însă cu certitudine că apa slăbeşte, pentru că sunt necesare şi alte analize ştiinţifice, dar până acum este cert că apa favorizează pierderea în greutate.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Cercetatorii au concluzionat ca nici una dintre solutiile pentru pierderea in greutate nu este la fel de eficienta si in acelasi timp ieftina precum consumul de apa. Citește mai mult...

Doctorul Mehmet Oz iti recomanda sa nu consumi niciodata bauturi dulci in timpul mesei. Găsește-ți motivația!