Radio spacer line
Pornim Happy Radio...
Login

Povești de succes » Trucuri simple

Știai că putem da o mână de ajutor procesului de slăbire și în timpul somnului?

Scade temperatura din dormitor - S-a demonstrat că cei care dorm la temperaturi scăzute ard cu 7% mai multe calorii decât cei care dorm în încăperi unde temperatura ajunge la 24 grade C.

Păstrează întuneric în cameră - Hormonul care favorizează somnul, melatonina, este secretat în cantitate mai mare atunci când în camera în care dormi este complet întuneric. Cercetătorii au descoperit că acest hormon al somnului favorizează dezvoltarea grăsimii brune.

Miroase mentă - Cea mai eficientă plantă care inhibă apetitul este menta. Miroase mentă de 5 ori pe zi sau de fiecare dată când te încearcă senzația de foame, cu precădere seara, înainte de culcare.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în avantaje.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay.com

~
~

Îți mai recomandăm:

Tulburările de somn apar din cauza unor obiceiuri nesănătoase și din lipsa unui program de somn. Iată ce poți face!  Citește mai mult...

***

Conform unui studiu publicat recent, tot ce trebuie să facem este să ţinem cont de lista următoare. Găsește-ți motivația!

Comitetul European de Cardiologie recomanda jogging-ul ca fiind unul dintre sporturile care contribuie la cresterea sperantei de viata.

Un sport foarte usor de practicat iti poate creste sansa de viata cu 5 ani. Daca esti barbat! Femeile pot trai chiar si cu 6 ani mai mult.

Joggingul este un sport usor de practicat, indiferent de varsta si de conditia fizica.

Cercetatorii recomanda jogging-ul intre o ora si doua ore si jumatate in fiecare saptamana, intr-un ritm lent sau mediu. Inseamna ca ar trebui sa alergi doua - trei zile in fiecare saptamana.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Joggingul, este unul dintre cele mai bune antrenamente pentru care poti opta daca vrei sa slabesti. Citește mai mult...

Ai impresia că cele două cuvinte "dietă" şi "delicios" se exclud între ele? Găsește-ți motivația!

Una dintre cele mai mari probleme cu care te confrunţi atunci când vrei să ţii o dietă este senzaţia de foame care nu îţi dă pace.

Una dintre cele mai mari probleme cu care te confrunţi atunci când vrei să ţii o dietă este senzaţia de foame care nu îţi dă pace. Uite ce poţi mânca în dietă, ca să te simţi sătulă pentru mai mult timp:

Proteine vegetale: Lintea, mazărea, boabele de fasole, toate acestea sunt pline de proteine vegetale şi fibre care se digeră mai greu decât celelalte, aşadar te vei simţi plină pentru mai multă vreme.

Cereale integrale şi carne: Îţi poţi face un sandviş sau două pentru prânz, din pâine integrală şi câteva felii de carne - atenţie, nu mezeluri. De exemplu, poţi prepara pe grătar o bucată de piept de pui cu care poţi să-ţi faci sandvişul pentru ziua următoare.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Ti s-a intamplat, probabil, sa te confrunti la un moment dat cu urmatoarea situatie neplacuta: ai tinut o dieta, ai slabit cateva kilograme, iar apoi, la scurt timp, te-ai ingrasat din nou.  Citește mai mult...

Există câteva alimente care ajută organismul să se simtă sătul pentru o perioadă mai lungă. Găsește-ți motivația!