Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Povești de succes » Trucuri simple

Nu este nevoie să te frustrezi ca să îţi menţii silueta, abţinându-te de la mâncare. Iată câteva trucuri care ajută nu numai silueta, ci şi sănătatea.

Varianta mini size. Îţi doreşti neapărat un desert căruia nu-i poţi rezista? Ca orice desert, are multe calorii. Dacă vei alege cea mai mică porţie de ciocolată sau îngheţată, nu va fi sfârşitul lumii, dar nu repeta abaterea chiar în fiecare zi!

Nu lustrui farfuria. Recunoaşte că de cele mai multe ori te saturi înainte de a termina porţia din farfurie. Cu toate astea, nu te laşi până nu cureţi tot. Dacă vei face o pauză de câteva minute, vei observa că, de fapt, te-ai săturat.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Libertatea.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Intermittent Fasting nu este, de fapt, o dietă, ci un stil de viață care îți permite să mănânci orice, însă într-un anumit interval de timp.  Citește mai mult...

***

Feng Shui este una dintre soluţiile menite să restaureze echilibrul fizic şi psihic în medicina chinezească prin stabilirea armoniei în spaţiul în care locuieşti. Găsește-ți motivația!

Cum poți să slăbești fără să ții regim

Cum poți să slăbești fără să ții regim


Publicat în ClickPentruFemei.ro

Vrei să scapi de kilogramele în plus și te gândești la ce dietă să apelezi pentru a fi din nou în formă? Află că poți să slăbești și fără a ține regim. Trebuie doar să respecți niște reguli.

Nu mai număra caloriile

Asociaţia Britanică pentru Nutriţie Aplicată şi Terapie Nutriţională spune că cel mai bine ar fi să nu mai numeri caloriile și să mănânci încet. Totodată, trebuie ca porțiile să nu fie mai mari decât pumnul și să folosești farfurii mici.

Mănâncă 5 sau 6 mese pe zi

Experţii recomandă să mănânci trei mese importante şi două sau trei gustări sănătoase în fiecare zi. Astfel îți vei ţine foamea sub control. Pentu gustările sănătoase optează pentru alune, humus, morcovi sau ţelină.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Europenii se îngraşă, în medie, cu un kilogram în perioada sărbătorilor, aşa că, cel mai probabil, mulţi vor începe anul nou încercând să slăbească. Citește mai mult...

Ca să te menţii la o greutate normală ai nevoie de un aport caloric care se situează în jurul valorii de 2500 kilocalorii pe zi.  Găsește-ți motivația!

5 aplicatii gratuite pentru slabit

5 aplicatii gratuite pentru slabit


Publicat în Cosmopolitan

Dacă tot butonezi cu spor pe smartphone toată ziua, fă-o cu folos! Poţi avea silueta la care visezi cu ajutorul acestor 5 aplicaţii gratuite pentru slabit.

MyFitnessPal

Pentru început, trebuie să-ţi setezi înalţimea, vârsta, sexul, greutatea, dar şi greutatea la care vrei să ajungi, iar aplicaţia pentru slabit îţi recomandă câte calorii să consumi zilnic. 

Poţi adăuga în orice moment al zilei ce ai mâncat sau ce sport ai făcut, iar MyFitlessPal îţi calculează automat caloriile. Găseşti listat un număr foarte mare de mâncăruri şi ingrediente sau de exerciţii fizice, astfel încât e imposibil să nu poţi adăuga ceva în jurnalul tău.

My Diet Coach

Creată special pentru femei, această aplicaţie pentru slabit te ajută prin imagini şi texte motivaţionale (pe care le poţi adăuga chiar tu) de genul "Voi slăbi 10 kilograme în două luni pentru că vreau să arăt perfect la nuntă".

Punctul forte al acestei aplicaţii sunt sfaturile prieteneşti pe care le oferă, fie că este vorba de lista pentru cumpărături, masa în oraş, pofta de dulce, exerciţii sau mese în familie.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Fie că alergi, faci jogging sau te plimbi, aceste aplicații te vor ajuta să-ți atingi obiectivele.  Citește mai mult...

Dr. Mihaela Bilic: O dieta echilibrata este regimul de intretinere pe viata.  Găsește-ți motivația!