Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Povești de succes » Sfaturi

Fiecare femeie are propria sa morfologie. Prin urmare, avem conformaţii diferite, nu ne îngrăşăm la fel şi nici nu slăbim prin aceleaşi metode.

De ce te îngraşi mai mult pe şolduri sau în partea superioară? Fiecare femeie are propria sa morfologie. Prin urmare, avem conformaţii diferite, nu ne îngrăşăm la fel şi nici nu slăbim prin aceleaşi metode. Iată care sunt tipurile de siluete, cu hibele lor şi cum procedăm ca să slăbim eficient.

Silueta ginoidă

Morfologia ginoidă, cunoscută şi sub denumirea de silueta în triunghi, e feminină prin excelenţă. Caracteristici: umerii înguşti şi mai lată în partea de jos (coapse şi fese generoase).

Problema ta…... e mai ales hormonală. Aşa a decis mama-natură: menite să aibă copii şi să-i alăpteze, femeile au tendinţa biologică să stocheze rezerve de grăsimi la nivelul membrelor inferioare. 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Unica. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Morfologia ginoida, cunoscuta si sub denumirea de silueta in triunghi, e feminina prin excelenta. Citește mai mult...

***

Iată o soluție simplă de viață, gratuită, non-tehnică. Găsește-ți motivația!

Un adult ar trebui să facă exerciţii fizice moderate cel puţin două ore pe săptămână.

Potrivit autorităţilor britanice, un adult ar trebui să facă exercitii fizice moderate cel putin două ore pe săptămână sau o oră şi un sfert de activităţi fizice cu grad de dificultate ridicat sau o combinaţie a celor două tipuri de exerciţii fizice. Faptul că această recomandare este destul de confuză nu poate fi însă cauza pentru care doar o treime din adulţii britanici urmează aceste sfaturi de la specialişti, scrie BBC.

O mare parte din cercetările legate de exerciţiile fizice şi efectul lor asupra sănătăţii sunt efectuate de American College of Sports Medicine, instituţie care a studiat, începând cu 1950, efectele fitness-ului asupra corpului uman. Normele britanice legate de exerciţiile fizice au fost modificate în 1994, când a fost remarcat un grad foarte slab al sănătăţii populaţiei, din cauza stilului de viaţă sedentar.

Urmareste-l pe Stuart Biddle online si Twitter.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

In fiecare an mor 5,3 milioane de persoane din cauza lipsei de miscare, unele tipuri de cancer, diabet si boli cardiace fiind cauzate in principal de inactivitatea fizica. Citește mai mult...

O persoană în controlul propriilor emoții, înțelege că nu poate controla ce simt sau ce fac cei din jurul ei. Găsește-ți motivația!

Ti s-a intamplat de cateva ori sa mananci mai mult decat era nevoie, mai mult decat credeai. Ei bine, astazi iti venim in ajutor cu cateva trucuri simple de la specialistii in nutritie care te pot ajuta si care te pot impiedica sa te "supra-alimentezi".

1. Cunoaste-ti nevoile. Atunci cand dieta ta incepe sa nu mai semene cu un joc plin de mistere, capcane si intrebari la care nu stii raspunsurile, atunci ai mai multe sanse sa iei decizii inteligente in ceea ce priveste mesele tale principale. 

2. Masoara lucrurile. Nu poti fi cu adevarat sigura in legatura cu ceea ce mananci, doar daca nu masori portiile intr-un mod corespunzator. In loc sa masori "ochiometric" toate lucrurile, alege niste produse in privinta carora poti fi precisa si sa le controlezi cu usurinta portiile.

3. Niciodata nu te prezenta intr-un loc prea infometata. Atunci cand ajungi la restaurant, cand vrei sa iei masa in oras cu prietenele sau iubitul tau, si te simti hamesita, infometata, atunci ai mai multe sanse sa exagerezi cu mancarea. 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Fitness-ul, sau, mai degrabă, mișcarea este un element vital pentru sănătatea ta: îți permite să arzi mai multe calorii și îți crește rezistența în fața multor boli, inclusiv a celor de inimă Citește mai mult...

Incercati doar sa mirositi unele alimente, precum marul, banana sau menta.  Găsește-ți motivația!