Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Povești de succes » Sfaturi

Potrivit unui nou studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din Londra, cheia unei vieţi lungi este aceea de a avea talia nu mai mare de jumătate din înălţime, în centimetri.

Această formulă care, potrivit cercetătorilor, se aplică în mod egal pentru bărbaţi şi femei, indiferent de vârstă sau etnie. Astfel, un bărbat sau o femeie care are 170 cm nu trebuie să depăşească în talie 85 cm. Pentru 180 cm, circumferinţa taliei nu trebuie să depăşească 90 cm etc.

Cercetătorii de la Londra explică, de asemenea, care este procedura de măsurare a taliei: puneţi metrul între ultima coastă şi osul şoldului şi nu respiraţi. Nu trişaţi prin strângerea ruletei!

“Circumferinţa taliei este importantă, deoarece indică cantitatea de grăsime abdominală care este legată de nivelul ridicat al colesterolului, diabetul zaharat şi bolile cardiovasculare”, spune dr. Margaret Ashwell, autorul principal al studiului. Aceasta estimează că acest raport talie-înălţime este un indicator al problemelor de sănătate şi al obezităţii ca indicele de masă corporală (IMC), utilizat pe scară largă de medici.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Covasna Media. Sunteți autorul articolului? Credit foto Flickr

Îți mai recomandăm:

Nu te lasa purtata de gindul ca mai e si miine o zi. Zi, dupa zi, kilogramele se aduna. Citește mai mult...

***

Câteva lecții de viață extrase de Marc Chernoff din “jurnalul cu inspirație” al bunicii sale, care a murit la vârsta de 90 de ani. Găsește-ți motivația!

Arde caloriile fără să ai habar!

Arde caloriile fără să ai habar!


Publicat în ClickPentruFemei.ro

Chiar dacă nu îţi este întotdeauna ușor să ajungi la sala de sport nu înseamnă că nu poţi scăpa de excesul caloric şi prin activitatile casnice.

Chiar dacă nu îţi este întotdeauna ușor să ajungi la sala de sport nu înseamnă că nu poţi scăpa de excesul caloric şi altfel! Alocă ceva mai mult timp activităţilor tale casnice şi vei vedea în timp rezultatele. Iată lista obieciurilor salvatoare:

Faci patul: 72 calorii

Culci copiii: 54 calorii

Îi îngrijeşti pe cei mici: 107 calorii

Faci jogging pe loc: 251 calorii

Coşi la maşină sau de mână: 72 calorii

Urci un deal: 251 calorii

Joaci frisbee cu cei dragi: 107 calorii

Alergi pe loc, pe o zonă înclinată: 161 calorii

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Daca ai catel si zilnic iesi cu el afara in parc, atunci garantat vei pierde 150 de calorii. Citește mai mult...

Această soluţie este total contraindicată de specialişti, deoarece face ravagii în organism şi se pot ajunge la probleme foarte grave.  Găsește-ți motivația!

Semintele de in, un miracol in viata ta

Semintele de in, un miracol in viata ta


Publicat în Irina Reisler

Seminţele de in contin aproape de doua ori mai multi acizi grasi esentiali Omega 3 decit pestele.

Tu profiti de beneficiile semintelor de in? Sint miraculoase, pentru sanatate si silueta, sint gustoase si usor de folosit, in mincaruri. Seminţele de in contin aproape de doua ori mai multi acizi grasi esentiali Omega 3 decit pestele.

Semintele de in sint o sursa excelenta de fibre, de vitamine (in special cele din complexul B) si de minerale. Combat problemele digestive, reduc colesterolul, protejeaza sistemul cardiovascular, stimuleaza arderea grasimilor, combat constipatia si ajuta la prevenirea/tratarea obezitatii. Pentru eficienta maxima, se recomanda sa fie zdrobite, maruntite, intr-un mojar, si abia apoi consumate.

Urmareste-o pe Irina Reisler pe Facebook.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Pentru un inceput de saptamana frumos, iata o mancarica delicioasa si sanatoasa care te ajuta sa slabesti mai usor. Citește mai mult...

Este admirabil dacă te-ai hotărât să mănânci sănătos, dar ai nevoie de o motivație foarte puternică! Găsește-ți motivația!