Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Povești de succes » Trucuri simple

Procesul de slabire nu este unul dificil daca inveti sa iti stapanesti poftele alimentare.

Potrivit nutritionistilor, cele mai sanatoase moduri de a slabi sunt urmatoarele:

1. Inlocuieste sucurile cu apa

Un prim pas in procesul de slabire este sa inveti sa bei cat mai multa apa. Asta inseamna ca trebuie sa renunti complet la sucurile carbogazoase si cele nenaturale. 

2. Dormi 8 ore pe noapte

De fiecare data cand pierzi o noapte, nu faci decat sa iti dereglezi hormonii din organism, dereglari care au fost asociate cu instalarea senzatiei de foame. 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Dietetik.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Toate dietele au un tipar bazat pe restrictii care le incadreaza pe toate in categoria “Dieta Nu”.  Citește mai mult...

***

Gustarea crocanta care nu te ingrasa, iar sosul sarac in calorii, numai bun pentru carnea la gratar. Găsește-ți motivația!

Vreau sa merg la nutritionist

Vreau sa merg la nutritionist


Publicat în Toti Pentru Unul

Nu sunt exagerat de grasa, dar am un surplus de kg de care nu reusesc pur si simplu sa scap.

Cum sa-mi conving parintii sa ma duca la un nutritionist? Ma simt obosita si parca nu mai incap in haine. In fiecare zi, la scoala, mananc produse de patiserie, sandwichuri, cand ajung acasa dupa-amiaza, la fel, dulciuri, chipsuri, iar seara mancare gatita. As vrea un regim personalizat si putina supraveghere, pentru ca nu am habar de unde sa incep. Raspunsul celor de la Toti Pentru Unul aici.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Sport fac regulat (4 h/saptamana) si mananc normal, dar nimic nu se da jos de pe mine.  Citește mai mult...

Inainte de a urma o cura de slabire trebuie sa renuntati sa va stabiliti standarde greu de atins. Găsește-ți motivația!

Pentru o greutate normală, sănătate maximă şi o viaţă cât mai lungă, specialistul portughez în nutriţie dr. Miguel Casimiro are câteva sfaturi pe care le poţi urma.

Pentru o greutate normală, sănătate maximă şi o viaţă cât mai lungă, specialistul portughez în nutriţie dr. Miguel Casimiro are câteva sfaturi pe care le poţi urma. Iată recomandările acestuia întocmite pe baza studiilor şi a experienţei sale.

Cantitatea de proteine indicată: 200-300 g/zi. După vârsta de 25 de ani, masa musculară începe să scadă şi e favorizată depunerea grăsimii. Iar dacă continuăm să consumăm cantitatea de carbohidraţi (mai ales dulciuri şi făinoase) pe care o avem de obicei în alimentaţie, atunci ne vom îngrăşa. Proteinele au din nou o importanţă semnificativă, fiind recomandat consumul lor, însă cum deocamdată, în urma studiilor realizate, nu a fost stabilită o pondere maximă permisă, nutriţionistul recomandă în dietă "un maximum de 30% proteine, 55-60% carbohidraţi şi 5-10% lipide.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Pentru o greutate normală, sănătate maximă şi o viaţa cât mai lunga, specialistul portughez în nutriţie dr. Miguel Casimiro are câteva sfaturi pe care le poţi urma. Citește mai mult...

Adauga 1/2 de lingurita de scortisoara in terciul de ovaz de la micul dejun! Găsește-ți motivația!