Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Povești de succes » Stil de viata

Un adult ar trebui să doarmă, în medie, 7-8 ore pe noapte.

Somnul este unul dintre elementele esenţiale pentru o stare bună de sănătate, alături de nutriţie şi activitate fizică, aşadar se explică de ce atunci când nu ne odihnim suficient ne simţim lipsiţi de energie, suntem incapabili să ne concentrăm sau nu putem ţine stresul sub control. 

Joi, mai mulţi cercetători şi lideri de corporaţii au participat la un summit organizat de Universitatea Harvard, în cadrul căruia au discutat despre impactul orelor insuficiente de somn, dar şi despre crearea unei mişcări care să contribuie la îmbunătăţirea calităţii odihnei. 1. Somnul influenţează cortexul prefrontal, implicat în autocontrol şi creativitate; 2. "Ignorarea problemelor legate de somn este cea mai gravă afecţiune dintre toate“ – William Dement.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Adevarul. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Somnul joacă un rol de menaj care elimină toxinele Citește mai mult...

***

Obiceiurile nesănătoase afectează calitatea vieții și contribuie într-o mare măsură la instalarea îmbolnăvirilor. Găsește-ți motivația!

A slăbit pentru sanatate

A slăbit pentru sanatate


Publicat în Eva.ro

A dat jos jumătate din greutate si a devenit regina unui concurs mondial de slabit.

Claire Alsop cantărea 140 de kilograme si se temea că nu va mai fi în stare să-si crească copiii. După punctul de cotitură, ea a dat jos jumătate din greutate si a devenit regina unui concurs mondial de slăbit. Si asta fără să renunte la prăjituri şi la mâncarea ei preferată.

După ce a încercat fără succes mai multe diete şi un program de înlocuire a alimentelor, doamna Alsop s-a înscris în Brinsworth Slimming World, un grup local pentru cei care vor să slăbescă. "A fost ultima mea şansă înainte de a merge la doctor pentru a-i cere ceva mai serios", a spus ea. A început să mănânce mai puţin, a schimbat puţin reţetele şi a început să facă mişcare. Claire a descoperit cu uimire că poate să slăbească fără să renunţe la bunătăţile ei preferate. In prima săptămână a slăbit aproape patru kilograme. Acum are 74 de kilograme şi poartă rochii de mărimea 10/12 (38/40 în standardul european).

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Claire Richards a slabit 32 de kilograme intr-un an invatand sa gateasca sanatos. Citește mai mult...

O buna parte dintre lucrurile care se spun despre curele de slabire sunt doar vorbe in vant! Găsește-ți motivația!

Monica Columbeanu spune cum a slabit

Monica Columbeanu spune cum a slabit


Publicat în www.irinareisler.ro

La doar citeva saptamini dupa nastere, Monica arata din nou ca un top model.

Desi a trecut printr-o sarcina, in timpul careia s-a ingrasat ceva kilograme, Monica a uimit pe toata lumea cu silueta ei, la scurt timp dupa ce a adus-o pe lume pe Irina. Evident, a avut secretele ei!

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Alege meniuri echilibrate şi fă din sport preocuparea ta numărul 1, după creşterea şi îngrijirea bebeluşului. Citește mai mult...

Grasimea care nu ar trebui sa lipseasca din dieta noastra este grasimea din peste.  Găsește-ți motivația!