Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Povești de succes » Trucuri simple

Remedii inedite cu bicarbonat de sodiu

Publicat în ClickSanatate.ro
Remedii inedite cu bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu se numără printre remediile care şi-au dovedit de-a lungul timpului zecile de proprietăţi terapeutice.

Tratează micozele - Micoza picioarelor se vindecă rapid cu bicarbonat de sodiu. Diluează 2 linguriţe de bicarbonat de sodiu într-un vas mare şi înmoaie picioarele în apă timp de 10 minute. Repetă procedeul zilnic până la vindecare.

Vindecă micozele vaginale - Micozele vaginale sunt deseori consecința unui pH prea ridicat al mucoasei. Bea un pahar de apă în care ai diluat 1 linguriţă de bicarbonat de sodiu. În felul acesta, vei regla aciditatea organismului.

Oprește sughițul - Secretul este să bei un pahar mare de apă în care ai diluat o linguriță de bicarbonat de sodiu. Golește paharul dintr-o singură înghițitură și sughițul va dispărea ca prin farmec.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în ClickSanatate.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay

Îți mai recomandăm:

După mesele cu două-trei feluri de mâncare la care s-au adăugat cantităţi importante de alcool, aparatul digestiv se resimte. Citește mai mult...

***

Ai nevoie de câteva trucuri care te pot motiva să începi cu brio sau să continui cu acest obicei care face minuni pentru sănătatea ta! Găsește-ți motivația!

Persoanele care depsesc greutatea ideala cu mai mult de 7-10 kg au tendinta de a fi mult mai indisciplinate.

Cercetatorii de la Institutul National pentru Geriatrie din Statele Unite ale Americii au studiat circa 2000 de persoane pe parcursul a 50 de ani, pentru a stabili modul in care trasaturi de personalitate sunt influentate de greutate. Concluziile lor, care au fost publicate în Journal of Personality and Social Psychology, au confirmat faptul ca numarul persoanelor impuslve care depasesc greutatea ideala este constant mai mare decat al impusivilor care au o greutate normala.

Mai mult persoanele care depsesc greutatea ideala cu mai mult de 7-10 kilograme au tendinta de a fi mult mai indisciplinate, cad mult mai usor prada tentatiilor – de orice fel si sunt afectati de efectele frustrarilor personale.

Pentru a avea o greutate ideala este nevoie sa respecti o dieta sanatoasa si sa ai o viata organizata.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Persoanele nevrotice sunt cele care risca cel mai mult sa aiba greutate fluctuanta pe parcursul vietii. Citește mai mult...

Intrebarea de pus pe gand azi: Daca trupul tau ar vorbi cu tine, despre ce crezi ca te-ar certa cel mai tare? Găsește-ți motivația!

Medicii specialiști consideră că alimentele bogate în fibre, omega 3 sau cele care conțin probiotice sunt alegerile care ne scapă de probleme.

Consumul de pește îmbunătățește digestia. Datorită conținutului de omega 3, un compus lipidic necesar pentru sănătatea organismului, meniul bazat pe pește este foarte eficient împotriva problemelor digestive.

Un sistem digestiv sănătos se datorează consumului de pâine cu semințe de in. În plus, consumate sub formă de ulei, semințele de in au și proprietăți calmante și antiinflamatoare, fiind foarte indicate în tratarea inflamațiilor tractului digestiv.

Mai mult, studii recente au demonstrat că berea poate avea un efect benefic asupra sistemului digestiv, datorită fibrelor solubile pe care le conține. 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet. Credit foto Pixabay

Îți mai recomandăm:

Portocalele, spanacul si pestele gras sunt produsele care va ajuta sa faceti mai bine fata luptei cu agitatia zilnica. Citește mai mult...

Cea mai buna metoda ca sa slabesti este aceea de a reduce lent aportul caloric. Găsește-ți motivația!