Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Povești de succes » Trucuri simple

Remedii inedite cu bicarbonat de sodiu

Publicat în ClickSanatate.ro
Remedii inedite cu bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu se numără printre remediile care şi-au dovedit de-a lungul timpului zecile de proprietăţi terapeutice.

Tratează micozele - Micoza picioarelor se vindecă rapid cu bicarbonat de sodiu. Diluează 2 linguriţe de bicarbonat de sodiu într-un vas mare şi înmoaie picioarele în apă timp de 10 minute. Repetă procedeul zilnic până la vindecare.

Vindecă micozele vaginale - Micozele vaginale sunt deseori consecința unui pH prea ridicat al mucoasei. Bea un pahar de apă în care ai diluat 1 linguriţă de bicarbonat de sodiu. În felul acesta, vei regla aciditatea organismului.

Oprește sughițul - Secretul este să bei un pahar mare de apă în care ai diluat o linguriță de bicarbonat de sodiu. Golește paharul dintr-o singură înghițitură și sughițul va dispărea ca prin farmec.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în ClickSanatate.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay

Îți mai recomandăm:

După mesele cu două-trei feluri de mâncare la care s-au adăugat cantităţi importante de alcool, aparatul digestiv se resimte. Citește mai mult...

***

Haina ridica un om, dar il poate si cobori, oricat am spune noi ca aparentele nu conteaza. Mai ales atunci cand nu ai dimensiunile unui topmodel. Găsește-ți motivația!

Diete in functie de grupa sanguina

Diete in functie de grupa sanguina


Publicat în Irina Reisler

Despre persoanele cu grupa de sange A, Peter D’Adamo recomanda o alimentatie preponderent vegetariana.

Persoanele cu grupa de sange B se acomodeaza usor, cu orice dieta. In cazul acestora produsele lactate, reprezinta baza dietei.

Pentru persoanele cu grupa de sange AB sunt recomandate alimentele vegetale si lactatele.

In ceea ce ii privesc pe cei care au grupa sanguina 0, specialistul Peter D’Adamo recomanda o dieta si o alimentatie bogata in diverse tipuri de carne.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Cartea lui Peter D'Adamo "Alimentatia adecvata celor 4 grupe sanguine" a confirmat dieta. Citește mai mult...

Află de la medicul nutriționist Mihaela Bilic care sunt brânzeturile care nu îți afectează silueta. Găsește-ți motivația!

Meniul ideal pentru o viata sanatoasa

Meniul ideal pentru o viata sanatoasa


Publicat în Monitorul de Vrancea

Alimentatia sanatoasa inseamna in primul rand alimente naturale si variate.

Alimentatia sanatoasa inseamna in primul rand alimente naturale si variate. Cine are grija zilnic de acest lucru si evita excesele, nu va fi in pericol de a atinge gradul de obezitate, de a suferi de diverse boli sau de a tine diete.

Regulile de aur pentru alimentatia sanatoasa sunt urmatoarele: diversitate si masura! Nu exista un meniu ideal, unul care este valabil pentru oricine si pe placul oricui, deoarece acesta trebuie adaptat fiecarei situatii si persoane in parte.

Studiile, cercetatorii, articolele din presa, specialistii emit anumite atentionari, anumite sfaturi si reguli care de-a lungul timpului au inceput sa se contrazica. Spre exemplu, daca grasimea era exclusa de pe lista nutrientilor sanatosi, astazi ea este recomandata.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Consumati fructe, cereale si legume, alimentele cu grasimi si colesterol scazut care contin numai cantitati moderate de sare. Citește mai mult...

Trebuie să mănânc numai când îmi este foame? Află de la Dr. Oz adevărul despre trucurile de slăbit! Găsește-ți motivația!