Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Povești de succes » Trucuri simple

Războiul kilogramelor

Publicat în Formula AS
Războiul kilogramelor

Cercetările au arătat că perceperea unor greu­tăţi, a unor adversităţi, precum şi lipsa de perspec­tive fac oamenii să mănânce necontrolat.

O grămadă de facturi neplătite, o ceartă cu par­tenerul de viaţă, dar şi ştirile cu care ne bombardează televizorul sunt de ajuns pentru a vă face să vă năpustiţi asupra unei cutii cu bomboane. Cercetările au arătat că perceperea unor greu­tăţi, a unor adversităţi, precum şi lipsa de perspec­tive fac oamenii să mănânce necontrolat.

Pierderea sau menţinerea greutăţii e pentru majoritatea dintre noi o grijă în plus. Însă dacă adoptaţi măcar patru dintre comportamentele pe care vi le sugerăm, susţi­nute cu entuziasm de nutriţionişti şi de psihologi, veţi fi mai slabi şi mai sănătoşi în câteva zile.

Opriţi televizorul - Privitul la televizor, în timp ce mâncaţi, vă poate aduce multe calorii în plus. Şi condusul maşinii sau oricare altă activitate exercitată în paralel cu mâncatul, vă distrage atenţia şi poate duce, de asemenea, la can­tităţi prea mari de alimente. Sfatul specialiştilor este să puneţi ceea ce mâncaţi pe o farfurie şi să staţi jos, chiar dacă mâncaţi singur.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Formula AS. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Sărace în ca­lorii, dar cu un con­cen­trat com­plex de vi­tamine, mi­nerale şi fibre, merele sunt printre cele mai bu­ne alegeri pentru un regim de slăbit. Citește mai mult...

***

Există câteva alimente care au rolul de a te apăra de kilogramele în plus, datorită faptului că nu mai pofteşti la diverse produse nesănătoase.  Găsește-ți motivația!

Află cum să te hidratezi iarna

Află cum să te hidratezi iarna


Publicat în click.ro

De exemplu, poţi să bei câte un pahar de apă înainte de fiecare masă.

Consumă multe legume şi fructe proaspete, chiar dacă este iarnă. Un kilogram de portocale poate înlocui 1 litru de apă, iar în plus au vitamine, minerale şi fibre.

Consumă 1-2 căni cu lapte zilnic şi poţi câştiga hidratare, vitamine, calciu şi alte minerale. Bea dimineata lapte în care adaugi o linguriţă de cacao, iar seara un pahar de lapte cu miere.

Nu ocoliţi ciorbele sau supele. Sunt ideale iarna: conţin apă, proteine, legume, minerale şi vitamine. Te feresc de răceală şi gripă şi îţi hidratează organismul. Începe masa de prânz sau de seară cu o supă caldă cu legume şi verdeţuri.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet. Credit foto Pixabay.com

Îți mai recomandăm:

Doua retete reusite cu mure proaspete, realizate in august. Citește mai mult...

E mai usor sa fii motivat cand mergi la sala cu prietenii, parca devine o activitate distractiva. Găsește-ți motivația!

Organizeaza alimentele in functie de aportul caloric si pune masa de bucatarie la distanta de frigider.

Depoziteaza pe rafturi alimentele in functie de aportul lor caloric, astfel incat sa ai in permanenta la vedere alimentele sarace in calorii in timp ce pe acelea bogate in calorii sa le tii pe rafturi inalte, unde accesul este mai dificil, sau sa le pui in spatele dulapului, cat sa nu le ai mereu la vedere.

Astfel dupa ce ai impartit portiile fiecarui membru al familiei, pune restul de mancare in frigider sau intr-un dulap la distanta de masa la care mancati. Vei manca cu pana la 10% mai putin pentru ca de cele mai multe ori alegi sa nu te mai ridici de la masa pentru a-ti lua si o a doua portie. Chiar daca distanta nu este una mare, necesita o pauza in care realizezi cat ai mancat si constientizezi riscul unei o a doua portii.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Produsele sunt recomandate mai ales pentru cei care vor sa slabeasca. Citește mai mult...

Sandviciul perfect trebuie sa contina o cantitate moderata de carne sau branzeturi. Găsește-ți motivația!