Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Povești de succes » Stil de viata

Studenții români au realizat o platformă online pentru diagnosticarea şi ajutorarea celor care suferă de perfecţionism, anxietate sau depresie.

Potrivit asistentului de la Facultatea de Sociologie şi Psihologie, Bogdan Tulbure, în acest an cei care vor lucra cu această platformă se aşteaptă să aibă în jur de 500 de evaluări, care se vor face fie prin screening, fie prin interviuri.

Potrivit acestuia, reprezentanţii Universităţii de Vest Timişoara vor comunica cu cei care le cer ajutorul prin e-mail.

Cei care suferă de probleme legate de anxietate şi depresie pot accesa platforma aici, iar care au probleme cu perfecţionismul, aici.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în descopera.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay.com

Îți mai recomandăm:

Fundatia Pentru Tratamentul Obezitatii a inceput inscrierile pentru a treia editie a taberei de nutritie ce se desfasoara in perioada 8 - 14 ianuarie 2012.  Citește mai mult...

***

Conditia esentiala pentru a te simti bine este ca postul sa fie tinut corect, adica sa se consume alimente sanatoase. Găsește-ți motivația!

Ai nevoie de energie şi să scapi de starea de oboseală care te cuprinde zilnic? Descoperă câteva soluţii naturale recomandate de specialişti pentru a te încărca cu energie.

Bea apă în mod frecvent. Oamenii de ştiinţă au demonstrat că unul dintre factorii principali care provoacă oboseală e deshidratarea. Cu două căni de apă şi o pauză de 15-20 de minute se pot rezolva majoritatea durerilor de cap, precum şi multe simptome de oboseală sau dureri articulare.

Respiră profund, lent, ritmic. Mută-ţi atenţia de la activitate la respir şi acordă-i corpului tău un spaţiu de linişte şi conştientizare senzorială

Ieşi în natură sau măcar deschide fereastra şi inspiră aer proaspăt

Fă mişcare

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet. Credit foto Pixabay.com

Îți mai recomandăm:

Lucerna este bogata in minerale si este un tonic excelent.  Citește mai mult...

Pentru a face anumite exercitii fizice, femeile nu au nevoie neaparat de sala de fitness, ci de o camera si ceva vointa. Găsește-ți motivația!

Micile schimbări pe care le poţi face, chiar şi câte una pe săptămână, pot ajuta să îţi menţii greutatea sau slăbeşti până ajungi la greutatea ideală.

Începe cu salata

La mesele principale ar trebui să mănânci şi legume proaspete, iar dacă le mănânci înainte, ajungi să consumi mai puţin din restul alimentelor, arată un studiu din Pennsylvania. De asemenea, daca îţi iei sos pentru salată, nu îl turna peste legume, pentru că este plin de calorii. În schimb, înainte să înfigi furculiţa în legume, bagă-i vârfurile în sos.

Mergi în timp ce vorbeşti la telefon

De fiecare dată când îţi sună telefonul, ridică-te de la birou şi începe să te plimbi în timp ce vorbeşti. Chiar dacă nu ai timp să faci mai multă mişcare, fiecare minut de mers pe jos contează, pentru că arzi mai multe calorii zilnic.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Micile obiceiuri zilnice pot favoriza ingrasare, dar schimbarea lor ne poate ajuta sa slabim, fara mari eforturi si cure drastice. Citește mai mult...

Pentru omul modern este greu sa se apuce de sport si mult mai greu sa-si mentina acest obicei sanatos si sa-l practice in mod constant. Găsește-ți motivația!