Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Povești de succes » Stil de viata

Starea de sănătate și silueta sunt rezultatul alegerilor de zi cu zi. Iată care sunt alegerile sănătoase pe care toți ar trebui să le facem pentru a ne feri de probleme medicale și a fi în formă!

Să bei mai multă apă -€“ hidratarea ajută la pierderea în greutate, îmbunătățește stare de spirit și este fundamentul unui ten frumos. 
  
Să te lași de fumat/ sau să nu te apuci deloc a€“ nu mai este nevoie să enumerăm toate dezavantajele fumatului, de la respirația urât mirositoare la cancer pulmonar.  
  
Să stai mai mult în picioare a€“ cu cât stăm mai mult așezați pe scaun, cu atât ne creștem riscul de obezitate, diabet și boli de inimă.  
  

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Lyla.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Flickr

Îți mai recomandăm:

Starea de sanatate si silueta sunt rezultatul alegerilor de zi cu zi. Iata care sunt alegerile sanatoase pe care toti ar trebui sa le facem pana in 30 de ani, pentru a ne feri de probleme medicale si a fi in forma! Citește mai mult...

***

Vă oferim câteva argumente care v-ar putea convinge să faceți o schimbare în viața dumneavoastră: Găsește-ți motivația!

Diete in functie de grupa sanguina

Diete in functie de grupa sanguina


Publicat în Irina Reisler

Despre persoanele cu grupa de sange A, Peter D’Adamo recomanda o alimentatie preponderent vegetariana.

Persoanele cu grupa de sange B se acomodeaza usor, cu orice dieta. In cazul acestora produsele lactate, reprezinta baza dietei.

Pentru persoanele cu grupa de sange AB sunt recomandate alimentele vegetale si lactatele.

In ceea ce ii privesc pe cei care au grupa sanguina 0, specialistul Peter D’Adamo recomanda o dieta si o alimentatie bogata in diverse tipuri de carne.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Cartea lui Peter D'Adamo "Alimentatia adecvata celor 4 grupe sanguine" a confirmat dieta. Citește mai mult...

Iata câteva sfaturi pentru a slăbi sănătos, fără să tii diete si fără să fortezi inutil organismul. Găsește-ți motivația!

Prepararea la aburi este o solutie minunată pentru a găti legume, peste sau carne.

Prepararea la aburi este o soluție minunată pentru a găti legume, pește sau carne. Mâncarea este sănătoasă și delicioasă, nu avem nevoie de grăsime în plus și este necesară mai puțină sare decât la fiert sau la călit. Cel mai mare avantaj îl reprezintă păstrarea întregii arome și a tuturor vitaminelor și mineralelor din alimentele respective. Astfel, acestea vor avea maximum de gust si de culoare. La aburi poti prepara si fructele, si gălustele.

Foarte practic: dacă se prepară în acelasi dispozitiv mai multe ingrediente, diferite, atunci morcovii tari se taie bucăți mici, iar legumele mai moi, cum sunt, de exemplu, dovleceii se taie în bucăți mai mari. Astfel totul se fierbe uniform. Acest procedeu îl poți utiliza folosind o oală normală și o sită care se suspendă deasupra. Există și dispozitive cu sită care se pliază, astfel încât se pot adapta oricărei oale, de orice dimensiune. Este nevoie și de un capac, potrivit pentru oala respectivă.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Gatitul la aburi este una dintre cele mai sanatoase si mai eficiente moduri de a gati in special legumele, carnea de pui si pestele. Citește mai mult...

Proteinele sunt elementul de baza din structura tuturor organelor si tesuturilor. Găsește-ți motivația!