Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Povești de succes » Trucuri simple

Cercetatorii arata ca lumina ajuta la reglarea ceasului intern, ceea ce contribuie la accelerarea procesului de slabire, influentand metabolismul.

In urma cercetarilor reiese ca persoanele care ies din casa dimineata sunt mai slabe decat cele care ies in oras abia mai tarziu. 

Specialistii cred ca lumina naturala ajuta la sincronizarea ceasului intern, ceea ce regleaza metabolismul

In cadrul studiului publicat in jurnalul PLoS one se sugereaza ca lumina afecteaza metabolismul si, implicit, senzatia de foame si satietate.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Feminis.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Somnul joacă un rol de menaj care elimină toxinele Citește mai mult...

***

Daca vei tine mereu in casa dulciuri, chipsuri si diverse alte produse hipercalorice, riscul de a te ingrasa este unul mai ridicat.  Găsește-ți motivația!

Inainte de o cura de slabire

Inainte de o cura de slabire


Publicat în Eva.ro

Trebuie sa sti de ex. greutatea finala la care vrei sa ajungi si perioada.

Pentru a se reduce excesul de tesut adipos se recomanda o scadere ponderala in trepte, cu perioade de scadere in greutate, alternand cu perioade de mentinerea greutatii, perioade in care se respecta aceleasi reguli de baza ale unei alimentatii sanatoase. Se considera ca fiind optima o scadere ponderala de 0,5-1 kg pe saptamana, 3-4 kg pe luna, ceea ce va determina o scadere de 10-15% din greutatea initiala in cursul primului an. Intreruperea unei cure de slabire se va face progresiv, pentru a preveni cresterea in greutate dupa intreruperea curei sau aparitia unor tulburari metabolice.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

O scadere rapida este urmata, aproape firesc, de reluarea greutatii anterioare. Citește mai mult...

Alimentele dezechilibrate nutrițional, de obicei, hipercalorice, trebuie evitate. Găsește-ți motivația!

Excesele alimentare de sarbatori sunt consecinte aproape inevitabile ale traditiei de a umple masa festiva de preparate diversificate si hipercalorice.

Daca doriti ca anul acesta sa evitati pe cat posibil indigestia si cele cateva kilograme acumulate in timp record de sarbatori, alegeti o strategie mai isteata de a va bucura de bunatatile Craciunului si ale Revelionului.

1. Privarea de alimentele preferate

O greseala pe care multe persoane o comit este sa porneasca de la o premisa nerealista, prin care isi interzic sa consume preparate apetisante, doar pentru a evita un abuz alimentar cu consecinte experimentate deja in anii trecuti.

Din punct de vedere psihologic, privarea de alimentele preferate de nastere unei vulnerabilitati si mai mari in fata excesului alimentar, tentatia crescand direct proportional cu inversunarea de a fi disciplinat. 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Bun prilej pentru detoxifiere, postul este binevenit in oricare perioada a anului.  Citește mai mult...

Ce atatea trucuri? Lucrurile de calitate cer efort si ambitie.  Găsește-ți motivația!