Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Povești de succes » Stil de viata

Iată cei mai toxici aditivi din industria alimentară!

Nu mai e o surpriză pentru nimeni faptul că cu fiecare an alimentele devin tot mai încărcate de substanţe toxice.

Consumatorul nu mai este uşor de păcălt de când autorităţile europene i-au deschis ochii. Acum am învăţat să citim etichetele şi să punem produsul înapoi pe raft dacă vreunul dintre ingrediente ni se pare suspect. Coloranţii artificiali se găsesc în dulciuri, sucuri de fructe, sosuri pentru salate, mezeluri. Aceştia pot contribui la apariţia tulburărilor de comportament la copii şi pot determina o scădere semnificativă a coeficientului de inteligenţă. Experimentele efectuate pe animale au demonstrat o posibilă legătură şi cu apariţia unor tipuri de cancere.

Dioxidul de sulf E220 - aditivii pe bază de sulf sunt deosebit de toxici, iar FDA a interzis în Statele Unite utilizarea acestora în conservarea fructelor şi a legumelor. Poate genera probleme respiratorii, în special persoanelor care suferă deja de astm sau au un teren sensibil, hipotensiune, şoc anafilactic, furnicături.
 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Ce se intampla doctore? Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Aditivii alimentari sunt substante folosite cu scopul de a proteja integritatea produselor. Citește mai mult...

***

Multe alimente venite de departe au ajuns să fie folosite cu succes şi în dieta românilor. Găsește-ți motivația!

Nu este uşor, dar dacă totuşi nu ai chef să ţii o dietă, ţine cont de sfaturile de mai jos!

Mănâncă singură - În compania altora, ai mai multă poftă de mâncare şi mănânci mai mult. Alternativa e să mănânci singură într-un loc liniştit, dar în nici un caz în faţa televizorului.

Testează-ţi foamea - Ai fi dispusă să mergi 10 km pe jos doar pentru că ţi-e poftă de o felie de tort? Fă astfel de comparaţii ca să-ţi dai seama dacă îţi este cu adevărat foame sau doar ţi-e poftă..

Ia micul dejun - Cercetările au arătat că, pe termen lung, persoanele care iau micul dejun se păstrează mai bine în formă. Cel mai bun mic dejun pare a fi cel format din cereale şi lactate, însă există o multitudine de alte variante între care poţi alege. Fructele nu trebuie să lipsească de pe masă.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Persoanele care iau masa de dimineata, isi stapanesc mult mai bine pofta de dulce, decat cei care sar peste micul dejun.  Citește mai mult...

Află de la celebrul medic Mehmet Oz care sunt alimentele care-ţi remodelează talia! Găsește-ți motivația!

Iată câteva metode simple care au grijă de sănătatea ficatului și au rol de detoxifiere!

Rădăcina de cicoare este folosită ca remediu pentru curățarea ficatului, rolul sau principal fiind cel de a curăța sângele și ajuta ficatul să-și îmbunătățească funcțiile.  

Anghinarea are proprietăți hepatoprotectoare și stimulente ale funcției hepatice. De asemenea are și funcția de a crește debitul de bilă secretată. În ceaiuri se pune o linguriță de frunze de anghinare la o cană de apă și se beau maxim două căni pe zi.

Sucul de sfeclă roșie conține o mulțime de substanțe nutritive pentru ficatul nostru. Amestecă sucul de sfeclă cu apă și sucul de la un măr, iar corpul îți va mulțumi.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet. Credit foto TraiestiNatural.ro

Îți mai recomandăm:

Detoxifierea ficatului ajută la eliminarea toxinelor din organism şi la întărirea sistemului imunitar. Citește mai mult...

Renunţă la sucuri carbogozoase şi optează pentru apă cu lămâie, eventual îndulcită cu foarte puţină miere naturală.  Găsește-ți motivația!