Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Povești de succes » Sfaturi

Dieta pentru tipul tău de corp

Publicat în SuntFericita.Manager.ro
Dieta pentru tipul tău de corp

Există mulți specialiști care spun că îți poți menține o stare bună de sănătate și chiar sculpta corpul la forma dorită dacă mănânci conform tipului tău de corp. Dacă acesta este sau nu cazul, tu decizi!

Tipul ginoid – caracterizat prin șolduri pline și talie foarte îngustă, umeri de mărime medie sau mare și sâni cu o mărime ce poate varia de la un caz la altul. De obicei, acest tip de corp înseamnă că nivelul de estrogen este mai mare decât ar trebui, ceea ce duce la mai multă grăsime acumulată pe șolduri, abdomen și coapse (semănând mult cu celulita).

Tipul android – se creează aproape o linie dreaptă de la umeri la picioare, pelvisul fiind îngust și sânii mici. De asemenea, linia taliei nu este aproape deloc subliniată. De obicei, femeile cu acest tip de corp sunt predispuse la acumulare de grăsime doar în partea de sus a corpului, picioarele păstrându-și forma.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în SuntFericita.Manager.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Morfologia ginoida, cunoscuta si sub denumirea de silueta in triunghi, e feminina prin excelenta. Citește mai mult...

***

Principalele 5 motivari atunci cand vine vorba de pierderea kilogramelor. Găsește-ți motivația!

Să te concentrezi după un prânz copios specialiştii recomandă şase alimente care îmbunătăţesc memoria şi capacitatea de concentrare.

Să te concentrezi după un prânz copios poate fi o provocare pentru oricine. Pentru a evita acest lucru, specialiştii recomandă şase alimente care îmbunătăţesc memoria şi capacitatea de concentrare. Patricia Bannan, autoarea cărţii "Eat Right when Time is Tight", spune că soluţia stă în alimentarea organismului cu mâncăruri care conţin nutrienţi precum fibre şi acizi graşi esenţiali, informează "Huffington Post".

Avocado - Este bogat în grăsimi monosaturate, care facilitează comunicarea între celulele creierului. "Grăsimile monisaturate asigură că inima şi creierul primesc sângele de care au nevoie pentru a funcţiona la capacitatea sa maximă", declară Bannan.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

The research shows that eating late nights or overeating in nights lead to improper digestion which further leads to accumulation of fat in body.  Citește mai mult...

Ceea ce a convins-o ca este cazul sa slabeasca a fost faptul ca a ajuns sa poarte marimea 22 la rochii.  Găsește-ți motivația!

Petrecându-ti zi de zi timpul printre oameni supraponderali, ajungi să crezi că sunt normali, iar ceilalți au o problemă.

În urma chestionării a 1015 femei adulte în anul 2012, în S.U.A., s-a ajuns la concluzia că, femeile cântăresc, în medie, cu 6.35 kg mai mult decât cele care au participat la un sondaj similar în anul 1990. De asemenea, greutatea pe care ele o consideră ideală, este cu 5 kg mai mare decât ceea ce credeau cele chestionate în 1990.

Asadar, este de reținut faptul că, petrecându-ți zi de zi timpul printre oameni supraponderali, ajungi să crezi că sunt normali, iar ceilalți au o problemă. Astfel, fără să-ți dai seama, vei ajunge să te "aliniezi" cu ei. Deci, cum putem afla care este greutatea noastră ideală? Surprinzător, IMC (indicele de masă corporală) nu este cea mai bună alternativă, deoarece ignoră factori precum tipul de corp, genetica și masa musculară.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Nu te lasa purtata de gindul ca mai e si miine o zi. Zi, dupa zi, kilogramele se aduna. Citește mai mult...

Aceste băuturi delicioase recomandate de doi specialişti, dr. Mehmet Oz şi Jillian Michaels te ajută să te hidratezi şi în acelaşi timp reduc şi previn balonarea. Găsește-ți motivația!