Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Povești de succes » Trucuri simple

Iată un truc pe care îl poți folosi pentru a reduce cantitatea de alimente pe care le înghiți fără să-ți dai seama.

Nu lăsa televizorul pornit în timpul cinei: E posibil să mănânci mai mult dacă un zgomot puternic de fond atenuează sunetul propriului tău mestecat, sugerează o nouă cercetare realizată de universitățile Birgham Young și Colorado State.

Cercetătorii consideră că sunetele de mestecat și înghițit te ajută să conștientizezi mai bine cât mănânci, ceea ce te va ajuta să mănânci mai puțin. Așa că încearcă să reduci volumul televizorului sau muzicii cât timp mănânci.

Sau ai putea să asculți pur și simplu sunetele mâncatului. Cu cât ești mai atent la ce mănânci – cu toate simțurile tale – cu atât este mai puțin probabil să mănânci prea mult.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în menshealth.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay.com

Îți mai recomandăm:

Cercetarile arata ca oamenii slabi pur si simplu nu se gandesc la mancare in acelasi mod in care o facem noi ceilalti. Citește mai mult...

***

O singura sesiune pe banda de alergat poate avea un impact foarte important asupra creierului. Găsește-ți motivația!

Inainte de o cura de slabire

Inainte de o cura de slabire


Publicat în Eva.ro

Trebuie sa sti de ex. greutatea finala la care vrei sa ajungi si perioada.

Pentru a se reduce excesul de tesut adipos se recomanda o scadere ponderala in trepte, cu perioade de scadere in greutate, alternand cu perioade de mentinerea greutatii, perioade in care se respecta aceleasi reguli de baza ale unei alimentatii sanatoase. Se considera ca fiind optima o scadere ponderala de 0,5-1 kg pe saptamana, 3-4 kg pe luna, ceea ce va determina o scadere de 10-15% din greutatea initiala in cursul primului an. Intreruperea unei cure de slabire se va face progresiv, pentru a preveni cresterea in greutate dupa intreruperea curei sau aparitia unor tulburari metabolice.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

O scadere rapida este urmata, aproape firesc, de reluarea greutatii anterioare. Citește mai mult...

Intrebarea de pus pe gand azi: Daca trupul tau ar vorbi cu tine, despre ce crezi ca te-ar certa cel mai tare? Găsește-ți motivația!

Victorie dupa sase luni de lupta

Victorie dupa sase luni de lupta


Publicat în Irina Reisler

Cu rabdare, ambitie, corectitudine si mult optimism au ajuns sa nu se mai recunoasca.

Timpul a zburat, iar primele doamne care au ales sa scape de kilogramele in plus, cu ajutorul regimului disociat 3 + 3, se pot numi deja Invingatoare in lupta cu kilogramele. Unele dintre ele au inceput deja programul de mentinere. Altele, mai au de facut citiva pasi, pina acolo. Cert este ca toate eforturile le sint rasplatite, pe deplin!

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Nu exista “NU POT”, exista doar “NU VREAU”. Citește mai mult...

Nici prin gand sa nu-ti treaca sa pleci de acasa fara sa mananci. Asta daca-ti doresti cu adevarat sa slabesti!  Găsește-ți motivația!