Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Povești de succes » Sfaturi

Cum să mănânci ca un nutriționist

Nutriționiștii nu sunt numai acele persoane care au transformat în meserie pasiunea pentru mâncatul sănătos, ci și acele persoane care au înțeles importanța alimentației pentru orice părticică din organism.

Consumă cât mai mult ulei de măsline: Uleiul de măsline te va ajuta să trăiești mai mult, te va feri de boli de inimă, cancer și tot felul de alte boli cronice. Nu trebuie să-ți lipsească în nicio zi o salată cu ulei de măsline.

Educă-ți gusturile: Da, o perioadă o să ți se pară anost să mănânci multe salate, fructe, alimente integrale și să renunți la dulciuri, mezeluri, sucuri carbogazoase, prăjituri, produse de patiserie și tot felul de alte alimente nesănătoase, dar delicioase. 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Dietetik.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Flickr

Îți mai recomandăm:

Serveste masa la ore fixe (mic dejun, pranz, cina), iar intre mese consuma fructe si legume crude. Citește mai mult...

***

Produsele lactate si laptele contin compusi naturali a caror eficienta nu poate fi egalata de niciun aliment. Găsește-ți motivația!

Culorea veselei și modul în care așezi mâncarea pe rafturile frigiderului îți dictează numărul de kilograme.

1. Nu țineți snacks-urile la vedere pentru că acestea vor fi cele mai la îndemână atunci când vi se face foame.

2. Aveți grijă ca în bucătărie să existe mereu un “corn al abundeței”, un bol plin cu fructe. Cele mai sățioase și potrivite pentru a satisface pofta de dulce sunt bananele, strugurii, ananasul, mango și portocalele.

3. Rezervați un raft din frigider doar pentru legume crede sau pregătite dinainte la cuptor, așa încât să vă aduceți mereu aminte de obiectivul principal: slăbitul.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Feng Shui este una dintre soluţiile menite să restaureze echilibrul fizic şi psihic în medicina chinezească prin stabilirea armoniei în spaţiul în care locuieşti. Citește mai mult...

Este esential sa bei doi litri de apa plata pe zi pentru a ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Găsește-ți motivația!

Barbatii care se apuca de sport slabesc mai repede decat femeile care fac miscare.

Unul dintre principalele motive pentru care femeile trebuie sa depuna mai mult efort in sala de fitness pentru a slabi, comparativ cu barbatii este masa musculara. Cantitativ, femeile au o masa musculara mai redusa proportional, fata de barbati. Muschii sunt esentiali pentru a creste ritmul metabolismului si pentru a arde grasimi. Asadar, cu cat un corp are mai multi muschi, chiar si nelucrati, cu atat va arde mai multe grasimi si va slabi mai usor.

Acest lucru este cu atat mai important, cu cat inseamna ca un barbat, chiar si in timp ce se odihneste, arde mai multe calorii decat o femeie in stare de relaxare. Totodata, femeilor nu le este suficient sa mearga la sala sau sa practice un sport anume, ele trebuie sa aiba grija si la alimentatia de zi cu zi, in timp ce barbatii se pot mentine si chiar slabi doar prin antrenament.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Toate ne-am intrebat, la un moment dat, de ce barbatii care se apuca de sport slabesc mai usor de noi, desi tragem cat putem de tare atunci cand facem miscare. Citește mai mult...

Cei mai multi oameni au greutati cand trec la o dieta mai sanatoasa si nu inteleg de ce se intampla aceasta. Găsește-ți motivația!