Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Povești de succes » Sfaturi

Înainte de a decide că vreți să renunțați la cafea, ar trebui să știți că are atât efecte benefice, cât și un impact negativ asupra organismului.

În cazul în care nu beți foarte multă cafea sau nu luați un supliment pe bază de cofeină, se întâmplă să experimentați o scădere bruscă a nivelului energiei.

În plus, crește aciditatea, conducând la arsuri gastrice și dureri supărătoare la nivelul stomacului.

Dar dacă nu beți cafea instant, boabele de cafea conțin nutrienți importanți, precum vitaminele B2, B3, B5, mangan, potasiu și magneziu, dar și o cantitate ridicată de antioxidanți.

Mai mult, potrivit cercetărilor medicilor, băutorii de cafea sunt mai feriți de boli precum diabetul, Pakinson și Alzheimer.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în jurnalul.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay

Îți mai recomandăm:

Ceaiul, popular indiferent de meridian, nu este doar o placere, ci o metoda prin care iti poti pastra sanatatea. Citește mai mult...

***

Curele de detoxifiere te pot ajuta să-ţi îmbunătăţeşti tranzitul intestinal, să slăbeşti până la 4 kilograme într-o lună. Găsește-ți motivația!

Un adult ar trebui să doarmă, în medie, 7-8 ore pe noapte.

Somnul este unul dintre elementele esenţiale pentru o stare bună de sănătate, alături de nutriţie şi activitate fizică, aşadar se explică de ce atunci când nu ne odihnim suficient ne simţim lipsiţi de energie, suntem incapabili să ne concentrăm sau nu putem ţine stresul sub control. 

Joi, mai mulţi cercetători şi lideri de corporaţii au participat la un summit organizat de Universitatea Harvard, în cadrul căruia au discutat despre impactul orelor insuficiente de somn, dar şi despre crearea unei mişcări care să contribuie la îmbunătăţirea calităţii odihnei. 1. Somnul influenţează cortexul prefrontal, implicat în autocontrol şi creativitate; 2. "Ignorarea problemelor legate de somn este cea mai gravă afecţiune dintre toate“ – William Dement.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Somnul joacă un rol de menaj care elimină toxinele Citește mai mult...

Celulele adipoase „obosite” stimulează creşterea în greutate. Găsește-ți motivația!

V-am zis ca vreau sa slabesc!

V-am zis ca vreau sa slabesc!


Publicat în Toti Pentru Unul

Azi am mancat doar un baton de slabit. E ok?

Comunitatea Toti pentru Unul a raspuns.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

O plimbare pe internet pentru “oferta de sezon” in domeniul curelor de slabire. Citește mai mult...

Muzica are efecte terapeutice Găsește-ți motivația!