Radio spacer line
Pornim Happy Radio...
Login

Povești de succes » Sfaturi

În urma unor cercetări legate de igiena locuinţei, s-a constatat că cele mai infecte obiecte din casă nu sunt vasul de toaletă ori coşul de gunoi...

Ci prosoapele, atât cele de baie, cât şi cele de bucătărie. Acestea sunt obiectele de uz casnic cu cea mai mare încărcătură microbiană, care pot pune în pericol sănătatea întregii familii.

Explicaţia este simplă: în primul rând, prosoapele reţin umezeala, ceea ce permite bacteriilor să supravieţuiască şi să se acumuleze în ele, iar în al doilea rând, acestea sunt folosite în încăperile cu cei mai mulţi microbi. 

Acestea trebuie spălate cel puţin o dată pe săptămână, la temperatură înaltă, de 90 grade Celsius.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Adevarul.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay.com

~
~

Îți mai recomandăm:

Afla ce poti face pentru a avea un sistem imunitar puternic si ca sa te mentii in forma. Citește mai mult...

***

Senzaţia de balonare poate să fie extrem de neplăcută, cu atât mai mult cu cât îţi accentuează abdomenul şi nu eşti deloc încântată când vezi că ai burtă. Găsește-ți motivația!

Foamea la debutul alimentatiei raw

Foamea la debutul alimentatiei raw


Publicat în Corina Bacalu

Atunci cand mananci carne, produse de origine animala si mancare procesata, rafinata si chimicalizata, organismul are nevoie de mult timp pentru a o digera.

Pentru a lichefia carnea si a o descompune in aminoacizi si ce mai are prin ea, stomacul secreta o cantitate mare si concentrata de acid clorhidric.

Daca mananci la o masa carne si cartofi si paine, stomacul va fi chiar revoltat, deoarece carnea are nevoie de o anumita concentratie de acid pentru digerare, cartofii au nevoie de alt procentaj de acid. Prin urmare, stomacul nu stie ce procent de aciditate sa fie in sucul gastric pe care il produce si acest lucru duce implicit la o indigestie. Adica nici carnea nu se digera bine, nici cartofii.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Una dintre cele mai simple si importante reguli este aceea de a consuma fructele intotdeauna pe stomacul gol. Citește mai mult...

Work-life balance sau echilibrul dintre viață personală și cea profesională ar trebui adaptat pentru fiecare individ în parte, însă există o serie de sfaturi general valabile. Găsește-ți motivația!

15 moduri de a "tăia" 100 de calorii zilnic

15 moduri de a "tăia" 100 de calorii zilnic


Publicat în ClickPentruFemei.ro

Ai observat că hainele au început să te strângă, dar nu ai timp să ții o dietă ca la carte. Poți scăpa de kilogramele în plus și prin reducerea numărului de calorii consumate zi de zi.

Nu este greu să slăbești fără să ții o dietă anume, ci doar să-ți schimbi puțin obiceiurile alimentare, iar rezultatele nu se vor lăsa așteptate!

1)  Ai poftă de gogoși pufoase? Nu este nevoie să te abții, ci în loc de 2-3 mănâncă doar 1.

2)  Înlocuiește carnea de porc cu cea de curcan. Este mult mai sănătoasă și săracă caloric.

3)  Dacă optezi pentru fructe uscate, mănâncă doar cât încap în palma ta și nu întreaga pungă.

4)  În loc să prăjești oul în ulei, mai bine îl fierbi în aceeași formă într-un ibric cu apă.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Uleiul de palmier permite prajirea mai rapida a produselor, ceea ce duce la o absortie mai mica de ulei. Citește mai mult...

Vezi tentații pretutindeni, iar dieta ajunge să fie o provocare mentală, mai mult decât una fizică? Găsește-ți motivația!