Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Povești de succes » Sfaturi

Ianuarie este cea mai potrivită perioadă a anului pentru a începe să ții o nouă dietă, mai ales datorită promisiunilor pe care ți le faci de Anul Nou.

1. Dietele sărace în carbohidrați 
  
 Dacă scazi aportul de carbohidrați, acest lucru te poate ajută să slăbești chiar și fără să restrictionezi prea mult aportul caloric. Este un bun început pentru o dietă de iarnă, dar este important să nu mănânci doar grăsimi și proteine. 
  
 2. Dietele fără carbohidrați 
  
 Această nu este o dietă sănătoasă. Este bine să reduci consumul de carbohidrați, dar întotdeauna este bine să incluzi această grupă alimentară la fiecare masă. 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Feminis. Sunteți autorul articolului? Credit foto freedigitalphotos.net

Îți mai recomandăm:

Sa renunti la grasimi poate fi intr-adevar o metoda eficienta care sa te ajute sa slabesti numai cu conditia sa reduci si aportul caloric.  Citește mai mult...

***

Dr. Oz spune ca cel mai mare ajutor vine tot de la grasimi, dar nu orice fel de grasimi, ci acelea mononesaturate. Găsește-ți motivația!

Multe persoane fac greşeală de a se îndopa cu mâncare pe care o consideră sănătoasă, şi astfel ajung să se îngraşe.

Pentru a estima corect cât trebuie să mâncăm trebuie să ne uităm atent la palma noastră.

De exemplu, o porţie de carne înseamnă o felie de mărimea palmei noastre (fără degete). O friptură de această dimensiune are aproximativ 100 de grame. Nu trebuie să consumăm însă mai mult de 500 grame de carne roşie pe săptămână, spun specialiştii.

Spanacul şi salata trebuie consumate în cantitate şi mai mare: o porţie este cât două palme, ceea ce înseamnă doar 80 de grame de frunze verzi. Fiecare masă a zilei ar trebui să conţină legume.

La prăjituri putem mâncă o feliuţă cât două degete, la fel şi cantitatea de brânză recomandată pentru o porţie.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet. Credit foto Pixabay

Îți mai recomandăm:

Mâinile tale sunt cel mai bun indicator al porţiilor de mâncare pe care este bine să le consumi.  Citește mai mult...

Secretul pierderii in greutate poate fi aflat in anumite combinatii alimentare care au in vedere forma corpului tau, spune Dr. Oz. Găsește-ți motivația!

Iată o serie de reguli pe care țăranii români erau rugați să le respecte în secolul XIX!

1. Nu mânca niciodată: Dacă nu ai apetit; Dacă ești alterat de mânie, de grijă și de supărare; Dacă te simți obosit de lucru trupesc ori sufletesc.

2. Varietatea în bucate, pe cât e posibil urmează-o după anotimp, temperatură, ocupație și etatea în care te afli. 

3. Dejunul să-ți fie puțin, prânzul moderat, cina deajuns. Muncitorii să aibă cina (mâncarea ultimă din zi) mai substanțioasă decât celelalte gustări.

4. Reconvalescenții (întrămătorii) și cei cu stomacul slab au să mănânce puțin și mai des, să se restrângă la bucate nutrioare și digerabile

5. După cină a te culca numaidecât nu e sănătos. Noaptea ești turmentat de visuri grele, dimineața te scoli cu capul greu și cu burta înfoiată.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet. Credit foto Wikipedia

Îți mai recomandăm:

Hrana românilor acum o sută de ani era diferită faţă de cea de acum.  Citește mai mult...

Cu rabdare, ambitie, corectitudine si mult optimism au ajuns sa nu se mai recunoasca. Găsește-ți motivația!