Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Povești de succes » Sfaturi

Cure de slabire sunt o mie si una, insa pentru a obtine silueta mult ravnite si pentru a te mentine conteaza mai mult obiceiurile de zi cu zi decat orice dieta predefinita.

Sfatul nr. 1: bea apa din belsug in loc de orice alt lichid. Oamenii confunda adesea senzatia de sete cu cea de foame. Cand vrei sa mananci ceva, bea mai intai doua pahare cu apa plata si asteapta zece minute. 

Sfatul nr. 2: fii pretentios cu gustarile. Poate te incearca un pic foamea si vrei sa iei o gustare. Alege-ti, insa, cu atentie gustarea. Nu opta pentru biscuiti, ciocolata, covrigei sau alte tipuri de produse junk-food, ci alege un iaurt, o banana sau doi morcovi.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Lyla.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Si nutritionistii au pofte, la fel ca orice om indiferent de greutate. Insa grija in alimentatie tine departe de ei kilogramele in plus. Mai mult, au si unele strategii care-i ajuta sa nu se ingrasa. Citește mai mult...

***

Celulita se poate ameliora semnificativ daca ai o alimentatie echilibrata si tonifiezi musculatura din zonele cu probleme.  Găsește-ți motivația!

Cercetatorii arata ca lumina ajuta la reglarea ceasului intern, ceea ce contribuie la accelerarea procesului de slabire, influentand metabolismul.

In urma cercetarilor reiese ca persoanele care ies din casa dimineata sunt mai slabe decat cele care ies in oras abia mai tarziu. 

Specialistii cred ca lumina naturala ajuta la sincronizarea ceasului intern, ceea ce regleaza metabolismul

In cadrul studiului publicat in jurnalul PLoS one se sugereaza ca lumina afecteaza metabolismul si, implicit, senzatia de foame si satietate.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Somnul joacă un rol de menaj care elimină toxinele Citește mai mult...

Ceaiul alb previne absorbtia si stocarea grasimilor in interiorul celulelor adipoase. Găsește-ți motivația!

Nu foarte mulţi oameni se declară fani ai seminţelor. Acestea sunt bogate în vitamine, mine­rale, în proteine şi grăsimi de bună calitate şi nu ar trebui să lipsească în dieta zilnică a nimănui.

Nu foarte mulţi oameni se declară fani ai seminţelor. Acestea sunt bogate în vitamine, mine­rale, în proteine şi grăsimi de bună calitate şi nu ar trebui să lipsească în dieta zilnică a nimănui.

Nucile sunt bogate în fosfor, magneziu şi potasiu, sunt indicate persoanelor care au proble­me cu colesterolul, dar şi celor care se confruntă cu depresii sau anemii.

Seminţele de in sunt bogate în omega3, proteine şi fibre. Acestea luptă împotriva colesterolului şi a boliilor inimii. Previn apariţia artritei şi a Parkinsonului şi luptă împotriva crampelor abdominale din timpul menstruaţiei şi cu infertilitatea.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Drew Ramsey, spune ca ceea ce mancam ne afecteaza sanatatea fizica, aspectul, dar si sanatatea psihica. Citește mai mult...

Pentru o transformare majora, trebuie să începem cu schimbări mici.  Găsește-ți motivația!