Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Povești de succes » Stil de viata

Un studiu recent arată cum ne afectează alimentaţia şi care sunt cele mai sănătoase mese.

Avem acces la informație mai mult decât au avut toate generațiile precedente. Putem afla câte calorii are o ciocolată, câtă grăsime are laptele pe care îl bem, putem știi de unde provine și cum a fost produsă mâncarea noastră. Un studiu recent arată cum ne afectează alimentaţia şi care sunt cele mai sănătoase mese.

Micul dejun are o importanță esențială pentru sănătate, iar persoanele care nu renunță la această masă au o dietă mai sănătoasă. Cei care iau micul dejun sunt cu 12,3% mai sănătoşi decât oamenii care sar peste această masă, precizează studiul amintit.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Eva. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Nutritionistii nu recomanda nici salatele mari de la pranz in locul unui mic dejun. Citește mai mult...

***

Muzicianul Călin Cyfer a spus „DA” unei provocări inspirate din practica unor călugări maratonişti japonezi. Găsește-ți motivația!

Top 7 trucuri de slabit

Top 7 trucuri de slabit


Publicat în Dietetik.ro

Nu esti facuta sa respecti regulile ca la carte, iar in cazul unui proces indelungat si strict, cum e o dieta, ai nevoie de cateva trucuri ca sa simti ca ai incalcat putin legea.

Natura umana nu e facuta sa respecte regulile ca la carte, iar in cazul unui proces indelungat si strict, cum e o dieta, ai nevoie de cateva trucuri ca sa simti ca ai incalcat putin legea.

Incearca sa eviti alimentele procesate. Uita-te la ingredientele de pe ambalaj si vezi cati aditivi au. Daca te incurci in coloranti si diversi alti aromatizatori, arunca inapoi in raft produsul. E plin de carbohidrati si zaharuri. Specialistii recomanda sa renunti si la comenzile de livrare la domiciliu.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Incearca sa eviti alimentele procesate. Uita-te la ingredientele de pe ambalaj si vezi cati aditivi au. Citește mai mult...

Celebrul Dr. Oz a intocmit o lista cu cele mai bune exercitii fizice pentru a scapa de grasimea de pe abdomen.  Găsește-ți motivația!

Pentru o greutate normală, sănătate maximă şi o viaţă cât mai lungă, specialistul portughez în nutriţie dr. Miguel Casimiro are câteva sfaturi pe care le poţi urma.

Pentru o greutate normală, sănătate maximă şi o viaţă cât mai lungă, specialistul portughez în nutriţie dr. Miguel Casimiro are câteva sfaturi pe care le poţi urma. Iată recomandările acestuia întocmite pe baza studiilor şi a experienţei sale.

Cantitatea de proteine indicată: 200-300 g/zi. După vârsta de 25 de ani, masa musculară începe să scadă şi e favorizată depunerea grăsimii. Iar dacă continuăm să consumăm cantitatea de carbohidraţi (mai ales dulciuri şi făinoase) pe care o avem de obicei în alimentaţie, atunci ne vom îngrăşa. Proteinele au din nou o importanţă semnificativă, fiind recomandat consumul lor, însă cum deocamdată, în urma studiilor realizate, nu a fost stabilită o pondere maximă permisă, nutriţionistul recomandă în dietă "un maximum de 30% proteine, 55-60% carbohidraţi şi 5-10% lipide.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Pentru o greutate normală, sănătate maximă şi o viaţa cât mai lunga, specialistul portughez în nutriţie dr. Miguel Casimiro are câteva sfaturi pe care le poţi urma. Citește mai mult...

Oricare ar fi scopurile tale în sala de sport, este important să găsești determinarea de a lucra la parametri maximi în fiecare zi de antrenament. Găsește-ți motivația!