Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Povești de succes » Sfaturi

Iată o serie de analize pe care orice femeie trebuie să le facă anual după vârsta de 40 de ani!

Mamografie - O depistare precoce a cancerului la sân creşte simţitor şansele de vindecare. În plus, se împiedică invadarea ganglionilor limfatici şi a altor organe precum plămânii sau creierul.

Depistarea cancerului de col uterin - Infecţia cu virusul papiloma este cauza majoră a declanşării cancerului. Testul Papanicolau poate descoperi celule precanceroase pe suprafaţă colului, celule ce pot fi îndepărtate înainte de a se transforma în cancer.

Depistarea osteoporozei - Introduceţi în dietă cât mai multe surse de calciu sau un supliment cu calciu şi vitamina D. Medicul vă poate recomanda, după caz, un test de absorbțiometrie.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în ClickSanatate.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay

Îți mai recomandăm:

Măsurarea indicelui de masă corporală, a colesterolului şi a tensiunii determină riscul cardiovascular, iar testul Papanicolau şi tuşeul rectal depistează cancere specifice femeilor şi bărbaţilor. Citește mai mult...

***

Doctorul Mehmet Oz iti recomanda sa nu consumi niciodata bauturi dulci in timpul mesei. Găsește-ți motivația!

Un studiu recent arată cum ne afectează alimentaţia şi care sunt cele mai sănătoase mese.

Avem acces la informație mai mult decât au avut toate generațiile precedente. Putem afla câte calorii are o ciocolată, câtă grăsime are laptele pe care îl bem, putem știi de unde provine și cum a fost produsă mâncarea noastră. Un studiu recent arată cum ne afectează alimentaţia şi care sunt cele mai sănătoase mese.

Micul dejun are o importanță esențială pentru sănătate, iar persoanele care nu renunță la această masă au o dietă mai sănătoasă. Cei care iau micul dejun sunt cu 12,3% mai sănătoşi decât oamenii care sar peste această masă, precizează studiul amintit.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Nutritionistii nu recomanda nici salatele mari de la pranz in locul unui mic dejun. Citește mai mult...

Nu-ți trebuie prea mult să apeși butonul de snooze când alarmă te anunță la 7 dimineața că trebuie să pleci la alergat. Pentru zilele în care ai nevoie de o motivație puternică, îți dăm câteva sfaturi.  Găsește-ți motivația!

Top alimente care taie pofta de mâncare exagerată

Top alimente care taie pofta de mâncare exagerată


Publicat în Ce se intampla, Doctore?

Gustările dintre mese sunt foarte importante atunci când eşti la dietă pentru că te pot ajuta să faci faţă mai uşor poftelor care te bântuie la fiecare colţ de stradă.

1. Merele, indiferent de culoare sau soi, sunt excelente pentru a reduce senzaţia de foame datorită fibrelor solubile pe care le conţin, inclusiv pectina, care ajută la completarea sentimentului de plenitudine. 

2. Ardeiul iute accelerează metabolismul şi procesul de ardere a caloriilor, dar te poate împiedica să „îţi pui frână” atunci când iei masa, scăzând astfel şansele de supraalimentare şi obezitate.

3.Ghimbirul stimulează digestia, calmează cramepele stomacale şi reduce senzaţia de foame.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Iata topul celor mai bune gustari dintre mese care scad apetitul. Citește mai mult...

Traim intr-o societate care considera ca un corp suplu este o imagine a frumusetii.  Găsește-ți motivația!