Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Povești de succes » Sfaturi

Nu foarte mulţi oameni se declară fani ai seminţelor. Acestea sunt bogate în vitamine, mine­rale, în proteine şi grăsimi de bună calitate şi nu ar trebui să lipsească în dieta zilnică a nimănui.

Nu foarte mulţi oameni se declară fani ai seminţelor. Acestea sunt bogate în vitamine, mine­rale, în proteine şi grăsimi de bună calitate şi nu ar trebui să lipsească în dieta zilnică a nimănui.

Nucile sunt bogate în fosfor, magneziu şi potasiu, sunt indicate persoanelor care au proble­me cu colesterolul, dar şi celor care se confruntă cu depresii sau anemii.

Seminţele de in sunt bogate în omega3, proteine şi fibre. Acestea luptă împotriva colesterolului şi a boliilor inimii. Previn apariţia artritei şi a Parkinsonului şi luptă împotriva crampelor abdominale din timpul menstruaţiei şi cu infertilitatea.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Covasna Media. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Drew Ramsey, spune ca ceea ce mancam ne afecteaza sanatatea fizica, aspectul, dar si sanatatea psihica. Citește mai mult...

***

Ma numesc Laura si sunt din Brasov. Mi-am propus ca slabesc doar cateva kilograme. Găsește-ți motivația!

Medicii specialiști consideră că alimentele bogate în fibre, omega 3 sau cele care conțin probiotice sunt alegerile care ne scapă de probleme.

Consumul de pește îmbunătățește digestia. Datorită conținutului de omega 3, un compus lipidic necesar pentru sănătatea organismului, meniul bazat pe pește este foarte eficient împotriva problemelor digestive.

Un sistem digestiv sănătos se datorează consumului de pâine cu semințe de in. În plus, consumate sub formă de ulei, semințele de in au și proprietăți calmante și antiinflamatoare, fiind foarte indicate în tratarea inflamațiilor tractului digestiv.

Mai mult, studii recente au demonstrat că berea poate avea un efect benefic asupra sistemului digestiv, datorită fibrelor solubile pe care le conține. 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet. Credit foto Pixabay

Îți mai recomandăm:

Portocalele, spanacul si pestele gras sunt produsele care va ajuta sa faceti mai bine fata luptei cu agitatia zilnica. Citește mai mult...

Afla de la celebrul Dr. Oz ce metabolism ai si cum sa alegi corect alimentele ca sa slabesti! Găsește-ți motivația!

Startul la cursa se va da din Piata Constitutiei, la ora 9.30.

Concurentii vor avea la dispozitie maxim trei ore sa parcurga cei 21,097 kilometri. Participantii adulti vor concura la categoriile:

Stafeta (2 ture de circuit), in echipe de doi, fiecare alearga cate o tura, respectiv 10.548 kilometri; cursa individuala (2 ture);cursa indivuduala (1 tura).

La ora 9.20, vor lua startul concurentii la Cursa scaunelor cu rotile, pe distantele alese: 21.097 km, 10 km sau 3.5 km.

Al doilea coridor de alergare va fi alocat Cursei Populare pentru copii de peste 13 ani si adulti, pe distanta de 3,5 km.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Din cele aproape 30 de evenimente dedicate copiilor în luna aprilie: câteva crosuri gratuite, prima cursă de biciclete pentru copile, fete şi femei, Color Run, un eveniment de role, skateboarduri şi biciclete. Citește mai mult...

Dacă ai încercat toate dietele de pe lume şi ai făcut şi ceva sport şi tot nu reuşeşti să slăbeşti, de vină pot fi hormonii tăi. Un dezechilibru hormonal poate cauza probleme cu greutatea. Găsește-ți motivația!