Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Povești de succes » Trucuri simple

Ai nevoie de o dietă echilibrată care să te ajute să slăbeşti, iar alimentele care te ţin sătulă mai mult timp sunt cele mai potrivite.

Supă de boabe

Boabe de fasole, linte sau mazăre, toate sunt foarte săţioase, mai ales dacă le faci supă. Aportul în plus de apă, pe lângă cel de fibre, te va face să te simţi sătulă mai multe ore. Ca gustare îţi poţi face o salată cu boabe negre sau roşii de fasole, fierte.

Smochine proaspete

Sunt bune pentru momentele când ţi-e poftă de ceva dulce, dar şi pentru că sunt bogate în fibre care încetinesc eliberarea zahărului în sânge. Le poţi consuma şi la prânz, cu o felie sau două de brânză de capră şi două-trei nuci.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Unica. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Lista de cumparaturi de mai jos iti indica unele optiuni la care ai putea apela pentru a-ti controla mai bine foamea. Citește mai mult...

***

Iată ce alimente nu trebuie să lipsească din dieta ta pe tot sezonul rece si care sunt beneficiile acestora. Găsește-ți motivația!

Cercetatorii americani au descoperit ca francezii au dreptate, ca un pahar cu vin, consumat zilnic este benefic pentru silueta.

Un studiu desfasurat pe termen lung (13 ani) si pe 20.000 de subiecti de sex feminin, a aratat ca cele care s-au bucurat de un pahar sau doua de vin pe zi erau mai slabe decat cele care nu s-au atins de bautura.

Studiul sugereaza faptul ca organismul proceseaza caloriile din alcool in mod diferit fata de cele ce provin din mancare, si le foloseste pe post de energie, in loc sa le acumuleze sub forma de grasime.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Hrana românilor acum o sută de ani era diferită faţă de cea de acum.  Citește mai mult...

"Ziua fara carne" este o miscare globala menita sa imbunatateasca viata celor care il adopta. Găsește-ți motivația!

Momente în care ne simțim lipsite de energie sau în care buna dispoziție lipsește cu există în viața fiecăreia dintre noi. Iată cum le depășim!

Mănâncă o clementină. Aroma acestui fruct este unul dintre cele mai pozitive lucruri pe care le poți simți, potrivit unui studiu.

Adoptă un stil de mers zglobiu. Vei vedea că în scurt timp chiar te vei simți mai veselă

Alege un fundal verde pentru ecranul telefonului sau al calculatorului. Culoarea verde are un efect relaxant.

Fă-ți ordine pe birou. Un birou liber și ordonat, poate chiar cu o floare sau un obiect drag într-un colț, îți va oferi o gură de oxigen și astfel vei atrage energii pozitive. 

Dă-i un telefon mamei. Se pare că sunetul vocii ei poate influența pozitiv dispoziția. 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet. Credit foto Pixabay.com

Îți mai recomandăm:

Dacă ești constantă cu aceste mici obiceiuri legate de sănătate, vei obține rezultate mari! Citește mai mult...

Noua ni se pare logic ca atunci cand farfuria este mai mica si portiile sa fie mai mici.  Găsește-ți motivația!