Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Povești de succes » Trucuri simple

Alege ce-i mai bun din supermarket

Publicat în ClickPentruFemei.ro
Alege ce-i mai bun din supermarket

Din muțimea de alimente care se găsesc în supermarketuri, trebuie să știi cum să alegi produsele cele mai sănătoase. Află câteva trucuri!

Dă prioritate etichetelor scurte

Pe etichete găsești mai multe tipuri de informații: tabelul cu principii nutritive, în care figurează și valorile energetice (Kcal) ale produsului, lista cu ingrediente de bază, cu aditivi și conservanți.

Atenție la sare și grăsimi

Produsele din supermarketuri tind să fie excesiv de sărate, ceea ce favorizează riscul de hipertensiune și osteoporoză. Cele excesiv de procesate cresc glicemia și duc, pe termen lung, la creșterea greutății corporale și la diabet. Iar faimoșii acizi grași „trans” au impact negativ asupra greutății, maladiilor cardio-vasculare și obezității.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în ClickPentruFemei.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Coacazele negre si afinele sunt bogate in fibre vegetale, ceea ce le recomanda pentru diminuarea poftei de mancare.  Citește mai mult...

***

Pentru a asigura energie organismului este esential sa consumi in fiecare zi un pumn mic de diverse nuci si seminte crude.  Găsește-ți motivația!

Pe langa sport, o dieta echilibrata face minuni pentru corpul, dar si pentru tenul tau.

Alimentatia este esentiala atunci cand iti doresti sa adopti un stil de viata sanatos. Pe langa sport, o dieta echilibrata face minuni pentru corpul, dar si pentru tenul tau. 

1. Rosiile

Rosiile contin licopen, un carotenoid benefic pentru sanatatea femeilor. Studiile au aratat ca acest antioxidant poate fi eficient in prevenirea cancerului de san si in reducerea riscului de a dezvolta boli de inima, o cauza de deces foarte des intalnita in randul multor femei.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Ovăzul constituie opţiunea cea mai sănătoasă pentru un mic dejun perfect pentru că un singur bol de ovăz poate face minuni pentru corpul tău. Citește mai mult...

S-a dovedit ştiinţific, faptul că există o zonă a creierului tău pe care poţi să o activezi cu ajutorul recompenselor pentru a deveni mai motivată. Găsește-ți motivația!

Să slăbim sănătos

Să slăbim sănătos


Publicat în TransilvaniaLive.ro

Nutriţioniştii spun că peste 50% dintre femeile care ţin o cură de slăbire nepotrivită, ajung să sufere de diverse afecţiuni.

Specialiştii apreciază interesul cât mai multor persoane pentru felul în care arată. Însă atrag atenţia asupra unor metode nesănătoase de slăbire. Prima ar fi înfometarea. "Metode care nu mi-au reuşit niciodată, înfometarea de exemplu şi nu a dat rezultate, stresul însă a dat rezultate." "Să nu mănânc suficient a dat rezultat, dar dacă respectam mai mult, acum eram şi mai slabă." "Prin exerciţiu, dar nu am avut suficient timp şi prin înfometare, dar nu a dat rezultat."

"Cura de slăbire prin foame este ideală pentru actori, care vor să treacă dintr-un rol în altu, pe termen scurt şi o singură dată nu reprezintă un pericol, dar pe termen lung aceasta poate avea efecte dezastruoase, se poate transforma într-o afecţiune", dr. Anca Cerghizan, medic nutriţionist.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Nutritionistii recomanda in curele de slabire alternarea alimentelor care sporesc senzatia de satietate cu alimentele care accelereaza metabolismul.  Citește mai mult...

Medicii îţi spun de ce e bine să notezi absolut tot ce mănânci într-o zi. Găsește-ți motivația!