Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Povești de succes » Sfaturi

Pierderea surplusului de kilograme de după sarcină este legată de câteva puncte importante a căror relevanță începe chiar dinainte de a da naștere.

Kilogramele câștigate în timpul sarcinii - Este natural ca o femeie gravidă să se îngrașe, însă este important ca ea să înțeleagă care este greutatea optimă pentru ea în timpul sarcinii, să înțeleagă de ce organismul acumulează kilograme și ce rol au acestea după ce copilul vine pe lume. Femeile ar trebui să piardă toată greutatea în exces asociată sarcinii până în 6 luni după naștere.

Alăptarea copilului - Alăptarea, pe lângă numeroasele beneficii pe care le are pentru copil, le ajută și pe mame să piardă în greutate. Dacă o dietă sănătoasă și activitățile fizice ajută pe oricine să slăbească sau să-și mențină silueta, proaspetele mămici au un avantaj doar al lor.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în agerpres.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay.com

Îți mai recomandăm:

Mananca cu cel putin doua ore inainte de culcare si nu te intinde in pat cel putin 30 de minute dupa masa.  Citește mai mult...

***

O ceasca de afine, adica o portie, aduce in organism doar 80 kcal. Găsește-ți motivația!

Tu cât de mult alergi zi de zi?

Tu cât de mult alergi zi de zi?


Publicat în DoiPeDoi.com

Niciodată nu este prea târziu să faci miscare si mai ales să adopti un stil de viată sănătos.

Când am început să am probleme mi-am dat seama că eu sunt cel care trebuie să miste lucrurile, nu medicii. Că ei degeaba “repară” dacă eu nu am grijă de mine. De câtiva ani pot spune că mi-am schimbat total modul de viață. Încerc să-mi fac cât mai mult timp pentru a pedala, ba chiar sa-mi testez picioarele la drumuri lungi pe cărări de munte. Niciodată nu este prea târziu să faci miscare si mai ales să adopti un stil de viată sănătos.

Dar nu m-am apucat la 7 dimineata să mă laud pe mine, vreau sa-i laud pe cei de la Alergotura, un grup de oameni pentru care miscarea este mai mult decât importantă si mobilizează zeci de oameni, ca o sectă religioasă, pusă pe fapte bune, cu trupuri si minti sănătoase. Poate alergăm o tură si în Arad! Mai vedem!

Urmareste proiectul Alergotura online, Facebook, Twitter si YouTube.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

E foarte important să ai cu cine să alergi Citește mai mult...

Dr. Oz te învaţă cât să mănânci ca să nu-ţi sabotezi dieta şi să faci alegerile corecte. Găsește-ți motivația!

Mesele de sarbatori sunt inamicul public numarul unu in ceea ce priveste silueta.

Abuzul alimentar, dupa perioada de Post este cea mai grava greseala alimentara, intalnita in timpul Sarbatorilor. Abuzul alimentar nu e bun nicicand, dar reprezinta un real pericol dupa Post. O alta greseala alimentara se regaseste in combinatiile proaste care ingrasa, ca de exemplu carne+cartofi+paine sau fructe amestecate cu alte mancaruri.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Irina Reisler: "Nici cand aveam 20 de ani nu cantaream cat acum". Citește mai mult...

Dacă am face nişte mici schimbări în stilul de alimentaţie, kilogramele nepoftite ar pleca de bunăvoie fără să ne chinuim prea mult.  Găsește-ți motivația!