Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Povești de succes » Sfaturi

Înainte de a slăbi plătind prețul sănătății tale sau de a te resemna în fața noii siluete, află ce NU trebuie să faci, astfel încât să slăbești mai ușor și să îți recapeți siluetă pierdută!

 1. Nu te resemna în fața noii tale greutăți. Nu te da bătută înainte de a pleca la lupta împotriva kilogramelor în plus! 
  
 2. Nu te înfometa. Pe de altă parte, nici nu pica în extrema cealaltă, de a alege cea mai drastică, periculoasă și inutilă metodă de slăbit: înfometarea.  
  
 3. Nu sări peste mese. Te păcălești singură dacă ai impresia că mâncatul pe sărite este mai puțin dăunător decât înfometarea atunci când încerci să slăbești!  
  
 4. Nu da frâu liber mustrărilor de conștiință. Sentimentele de vinovăție sau părerile de rău nu fac parte din planul de a reveni la siluetă de odinioară!  

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Ele.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto freedigitalphotos.net

Îți mai recomandăm:

Uneori varsta de 40 si ceva de ani poate eclipsa cu usurinta varsta de 20 de ani. Citește mai mult...

***

Vacanta de slabit este un loc in care participantii sunt ajutati sa slabeasca controlat si sa isi reechilibreze stilul de viata. Găsește-ți motivația!

Pentru a ieşi învingătoare din sala de sport, este foarte important de ştiut care sunt paşii care trebuie urmaţi, care sunt principalii vinovaţi de look-ul aproape neschimbat şi ce rezultate se pot obţine .

Mit: “Dacă fac sport, pot mânca orice îmi doresc”

Adevăr: Un corp tonifiat se obţine 80% prin dietă şi 20% prin sport.

Soluţia: “Înainte să mănânci ceva imaginează-te în timp ce savurezi produsul respectiv goală, în oglindă. Subit acel aliment nu îţi va mai părea atât de apetisant. Dacă îţi este totuşi foarte poftă, poţi gusta puţin însă nu exagera”, spune Dalton Wong.

Mit: Zilele în care nu mergi la sala de sport sunt pierdute

Adevăr: Zilele de odihnă şi somnul sprijină scăderea în greutate.

Soluţia: Nu face antrenamente şapte zile pe săptămână. Încearcă să stabileşti anumite zile de antrenament sau să mergi la sală de luni până vineri. 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet. Credit foto Flickr

Îți mai recomandăm:

Pentru a ieşi învingătoare din sala de sport, este foarte important de ştiut care sunt paşii care trebuie urmaţi. Citește mai mult...

Zaharul ocupa numarul 1 in clasamentul alimentelor extrem de daunatoare pentru organism.  Găsește-ți motivația!

Google a introdus o nouă funcţie care le permite utilizatorilor să verifice datele nutriţionale ale produselor pe care le caută pe Internet.

Vrei să descoperi câte calorii are un măr sau câte calorii are o porţie de floricele la cinema? E destul să cauţi cu ajutorul motorului de căutare, iar rezultatele ţi se vor afişa pe prima pagină.

Poţi afla câte proteine, carbohidraţi, câtă sare conţine un aliment şi numeroase alte informaţii. Astfel, utilizatorii vor putea în curând să descopere, la o simplă căutare pe Google, detalii nutriţionale complete despre peste 1000 de alimente şi băuturi. Ca exemplu de căutare, aceasta poate fi una simplă "măr" sau "câte calorii are un măr", pentru a obţine toate informaţiile.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

În primul trebuie să-ţi dai seama care este rata metabolismului tău bazată pe vârsta, înălţimea, greutatea şi nivelul de activitate. Citește mai mult...

Sandviciul perfect trebuie sa contina o cantitate moderata de carne sau branzeturi. Găsește-ți motivația!