Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Povești de succes » Sfaturi

Înainte de a slăbi plătind prețul sănătății tale sau de a te resemna în fața noii siluete, află ce NU trebuie să faci, astfel încât să slăbești mai ușor și să îți recapeți siluetă pierdută!

 1. Nu te resemna în fața noii tale greutăți. Nu te da bătută înainte de a pleca la lupta împotriva kilogramelor în plus! 
  
 2. Nu te înfometa. Pe de altă parte, nici nu pica în extrema cealaltă, de a alege cea mai drastică, periculoasă și inutilă metodă de slăbit: înfometarea.  
  
 3. Nu sări peste mese. Te păcălești singură dacă ai impresia că mâncatul pe sărite este mai puțin dăunător decât înfometarea atunci când încerci să slăbești!  
  
 4. Nu da frâu liber mustrărilor de conștiință. Sentimentele de vinovăție sau părerile de rău nu fac parte din planul de a reveni la siluetă de odinioară!  

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Ele.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto freedigitalphotos.net

Îți mai recomandăm:

Uneori varsta de 40 si ceva de ani poate eclipsa cu usurinta varsta de 20 de ani. Citește mai mult...

***

Daca vrem sa ne mentinem sanatosi si supli, trebuie sa ne schimbam obiceiurile. Găsește-ți motivația!

Dieta care reglează metabolismul

Dieta care reglează metabolismul


Publicat în Ce se intampla, Doctore?

Îţi prezentăm cateva tips-uri pe care le poţi folosi în rutina ta zilnică pentru a avea o viaţă mai sănătoasă.

1. Consumă fructe întregi în loc de suc

Sucul de fructe are un conţinut mai ridicat de zahăr şi este mai sărac în fibre. Pe de altă parte, fructele proaspete conţin mai multe fibre decât sucul şi au un conţinut de apă mai ridicat, fiind un adjuvant excelent pentru pierderea în greutate.

2. Începe ziua cu un iaurt grecesc degresat în locul produselor de patiserie

Iaurtul grecesc este un mic dejun excelent deoarece este bogat în proteine şi îţi oferă energie pe tot parcursul zilei. Poţi adăuga fructe proaspete, nuci sau seminţe pentru a completa micul dejun. Pe de altă parte, unele produsele de patiserie sunt pline de calorii şi nu sunt nutritive.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Iti poti ajuta organismul sa arda grasimile cu bauturi de vara din fructe proaspete, bogate in vitamine. Citește mai mult...

Adelina Pestritu are un regim alimentar format doar din banane si iaurt. Găsește-ți motivația!

Nu ai chef să mănânci dimineața? "Ciugulești" în miez de noapte și adormi târziu?

Sindromul se caracterizează prin lipsa de apetit la prima oră și compensarea acestuia pe timp de noapte. Este însoțit de obicei și de tulburări ale somnului. Deși sindromul e controversat în lumea medicală, studii recente arată că persoanele care se alimentează pe timp de noapte prezintă concentrații scăzute de melatonină și leptină. Cauzele declanșării sindromului ar fi următoarele:

Stil de viață nesănătos. Un stil de viață nesănătos, dobândit în perioada adolescenței – mâncatul pe timp de noapte cu ochii în televizor, sau pe timpul pregătirii examenelor – poate deveni un obicei dăunător, dacă nu e corectat de-a lungul anilor.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Un program neregulat de somn, dar si orele de culcare foarte tarzii, pot influenta greutatea. Citește mai mult...

"Daca tii regimul Oshawa o sa poti face orice", asta mi-a zis prietena mea intr-o luni, acum doua saptamani. Găsește-ți motivația!