Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Povești de succes » Sfaturi

Burta este semnul cel mai clar si mai vizibil ca nu prea iti place sportul si nici nu esti adepta unei alimentatii moderate, de aceea n-ar fi rau sa faci ceva in sensul asta.

Excesul de grasime de pe burta creste riscul de a dezvolta afectiuni cardiovasculare, dar si alte boli, de aceea nu trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca avem burta si sa facem ceva in privinta asta.

1. Ia mese mici si dese
In felul acesta, metabolismul va arde mai usor caloriile, nu te vei infometa si vei manca mai putin. Nutritionistii cred ca ar trebui sa servesti cate o masa la fiecare trei ore (in total 5-6 mese pe zi). Aceasta metoda va converti hrana in energie in loc sa favorizeze depunerea de grasimi, in special pe stomac. Evita sa mananci mult seara, cina nu ar trebui sa o iei mai tarziu de ora 8.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Dietetik.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Cu toate vrem sa avem un abdomen plat si majoritatea suntem si dispuse sa muncim pentru a-l obtine. Important este insa sa avem informatii corecte. Citește mai mult...

***

Exista o metoda usoara de a zdruncina obiceiurile “NEGATIVE”. Imaginatia. Găsește-ți motivația!

Alimente care ajută la hidratarea pe caniculă

Alimente care ajută la hidratarea pe caniculă


Publicat în Blogul Cristinei Bazavan

Vin căldurile cele mari și grele. Meteorologii au anunțat deja cod de caniculă. În vremuri ca acestea cel mai bine ne fac alimentele care ne asigură o hidratare foarte puternică.

Pepenele. 92% apă. Ceva vitamina C, ceva anti oxidanți. În combinație cu mozarella e un mic dejun divin.

Castravetele. 95% apă. Ceva vitamina C, ceva fibre. Salată de castraveți cu mărar, usturoi și puțin oțet , ca la țara, e de neînlocuit. 

Căpșună. 91% apă. Și ele aduc un aport generos de vitamina C, de fibre și antioxidanți. Pasate în iaurt care e apoi pus în congelator vă poate oferi un super desert, o înghețată super fresh și super sănătoasă.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet. Credit foto Flickr

Îți mai recomandăm:

În fruntea fructelor zemoase cu acţiune hidratantă se află pepenele verde, care conţine apă în proporţie de 92%. Citește mai mult...

E nevoie de foarte multa rabdare si vointa ca sa scapam de acele kilograme in plus.  Găsește-ți motivația!

Cercetătorii au studiat nonagenarii cu o stare bună de sănătate pentru a descoperi ce anume face diferenţa.

Genele şi starea de sănătate - Femeile trăiesc mai mult decât bărbaţii. Dovezile de până acum sugerează că ar putea fi o legătură între expunerea la niveluri ridicate de hormoni masculini în timpul vieţii intrauterine.

Un corp activ pentru o minte activă - Toate persoanele care au luat parte la studiu au vorbit despre importanţa de a te păstra cât mai activ fizic şi mental. Robert, unul dintre subiecţii analizaţi consideră că secretul longevităţii sale se află în faptul că a muncit din greu toată viaţa.

O dietă sănătoasă - Mulţi dintre participanţii la studiu au menţionat importanţa alimentaţiei. Cercetătorii au oferit nenumărate dovezi că fructele şi legumele pot atenua genele asociate cu cancerul sau ne pot proteja de cancer prin modificarea markerilor epigenetici.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet. Credit foto Pixabay.com

Îți mai recomandăm:

Cercetătorii în domeniu au ajuns la concluzia că longevitatea este condiţionată de doi factori esenţiali: genele şi stilul de viaţă.  Citește mai mult...

Daca aruncam o privire prin scolile si gradinitele noastre vom vedea cum numarul copiilor supraponderali este tot mai mare. Găsește-ți motivația!