Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Povești de succes » Sfaturi

Medicii recomandă să bem doi litri de apă pe zi, dar important este și când o bem.

Un pahar de apă băut imediat după trezire ajută la activarea organelor interne și la curățarea colonului de toxinele acumulate peste noapte.

Un pahar de apă băut cu 30 de minute înainte de masă ajută digestia.

Un pahar de apă înainte de duș ajută la scăderea tensiunii arteriale și la eliminarea de substanțe dăunătoare prin porii pielii.

Un pahar de apă băut între mese reduce senzația de foame și hidratează corpul.

Un pahar de apă înainte de culcare previne atacul de cord și atacul vacular cerebral.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în DoctorulZilei.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto StockVault.net

Îți mai recomandăm:

Un pahar de apa baut inaintea unei mese te ajuta sa ai o digestie mai buna. Citește mai mult...

***

Ce atatea trucuri? Lucrurile de calitate cer efort si ambitie.  Găsește-ți motivația!

Adopta un stil de viaţă sănătos prin combinarea alimentaţiei sănătoase, sportului şi practicarea unor tehnici de relaxare a corpului şi minţii.

Adoptarea unui stil de viaţă sănătos prin combinarea alimentaţiei sănătoase, sportului şi practicării unor tehnici de relaxare a corpului şi minţii, pare să fi depăşit "faza" de trend şi în Romania.

Sunt câteva principii simple ale unui regim alimentar sănătos, pe care le putem urma:

Să cumpărăm mereu alimente proaspete nu procesate sau congelate. Dacă avem nevoie şi de cele din urmă, să fim foarte atenţi la numărul de aditivi pe care îl conţin şi să nu aibă zahăr.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

În cazul în care stilul de viață agitat al unei persoane a devenit deja stresant, experții afirmă că tehnicile de relaxare pot ajuta la redobândirea echilibrului. Citește mai mult...

Incercati sa depozitati legumele in frigider, la intuneric si la temperatura joasa. Găsește-ți motivația!

Cateva sfaturi ca sa te intorci din vacanta fara kilograme in plus.

E frumos şi relaxant când mergi în vacanţă, dar nu e frumos şi sentimentul de după când apare senzaţia de epuizare şi balonare, datorate schimbării de rutină, alimentelor bogate în grăsimi şi lipsei exerciţiilor. Iata 6 sfaturi care te ajuta să te întorci din vacanţă cu aceeaşi greutate cu care ai plecat.

Nu cumpăra mâncare din aeroport. Da, este uşor şi comod să mănânci o pizza sau un covrig uriaş atunci cânt te grăbeşti să prinzi avionul, dar aeroportul nu are întotdeauna cele mai sănătoase opţiuni cînd vine vorba de mâncare. Aşa că mai bine fă-ţi un sandwich cu pâine integrală şi o mulţime de legume. Salata cu dressing-uri, care poate supravieţui la temperatura camerei, este o altă alegere grozavă, iar pentru gustare, amestecă puţină brânză degresată cu nuci de soia.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Traseele ușoare sunt echivalentul unor plimbări prin pădure, pe un drum forestier sau pe un platou montan.  Citește mai mult...

Karl Lagerfeld afirma ca moda este cea mai sanatoasa motivatie pentru a slabi. Găsește-ți motivația!