Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Povești de succes » Trucuri simple

Câteva trucuri îţi pot face viaţa mai uşoară în bucătărie. De exemplu, este bine să ştii cum să păstrezi pâinea proaspătă, cum să storci mai multă zeamă de lămâie sau cum să procedezi atunci când ai ars orezul sau ai pus prea multă sare într-o supă. Descoperă cele mai interesante trucuri care te vor ajuta!

1. Cum să storci mai mult suc dintr-o lămâie

Un mic truc te va ajuta să storci toată zeama de lămâie, fără să iroseşti nimic. Înainte de a tăia lămâia, aceasta se spală bine şi se rulează prin presare cu palma pe blatul de bucătărie. Acest lucru va determina spargerea celulelor mici şi pline cu zeamă, ajutându-te să obţii mai mult suc. Apoi se pune la microunde 20 de secunde. Dar dacă nu vrei să recurgi la cuptorul cu microunde poţi să-l sari şi să treci la următorul pas: taie lămâia pe lungime, nu pe orizontală.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Eva.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Carnea de peste este o alternativă sănătoasă pentru carnea rosie care ar trebui consumată cu moderatie si ocazional. Citește mai mult...

***

Fibrele si vitaminale continute de cereale permit pastrarea unui nivel optim de energie in prima parte a zilei. Găsește-ți motivația!

Topul pateurilor vegetale cu E-uri

Topul pateurilor vegetale cu E-uri


Publicat în NewsBv.ro

Aproape toate tipurile de pate vegetal de pe piata romaneasca contin E-uri.

„Pateurile vegetale din comert contin apa, ulei vegetal hidrogenat (margarina) sau nehidrogenat, proteina din soia, sare iodata, extract de condimente, mustar, arome, stabilizatori (polifosfaci E-452), emulgatori (saruri ale acizilor grasi E-470), agenti de ingrosare (guma guar E-412, caragenan E-407), amidon din grau si porumb, sirop de glucoza, zaharuri, potentiator de aroma (glutamat monosodic E-621), legume deshidratate, antioxidant (acid ascorbic E-300), acidifiant (acid citric E-330), coloranti (caramel E-150, rosu carmin E-120), extract de paprika”, informeaza ANPC.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Cele mai multe marci de pe piata contin E-uri, unele dintre ele cu efecte nefaste asupra organismului. Citește mai mult...

Noua metoda consta in constientizarea cantitatii de mancare pe care o consumi si inregistrarea ei intr-un jurnal.  Găsește-ți motivația!

"Verde" inseamna, clorifila, o substanta ce contribuie la detoxifierea organismului si la reglarea tranzitului intestinal.

"Verde" inseamna, de fapt, clorifila, o substanta cu efecte miraculoase asupra sanatatii: contribuie la detoxifierea organismului, regleaza tranzitul intestinal, grabeste cicatrizarea ranilor, combate efectele radicalilor liberi, incetineste procesul de imbatrinire. Cel mai important beneficiu al clorofilei se exercita, insa, asupra singelui, prin compensarea carentelor de minerale si vitamine.

Spanacul contine fier, protide, glucide, minerale, fosfor, magneziu, mangan, vitaminele A, B, K, niacine. Este un excelent fortifiant, elimina anemia, stimuleaza cresterea, elimina si dreneaza toxinele, este un afrodisiac puternic, lupta contra afectiunilor cardiace, hipertensiunii, bolilor de rinichi, diabetului, gutei.

Urmareste-o pe Irina Reisler pe Facebook.  

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

La fel ca toate leguminoasele, lintea este bogata atat in fibre solubile, cat mai ales in fibre insolubile. Citește mai mult...

Ambitia, vointa, perseverenta, increderea si optimismul sunt cele mai importante secrete ale reusitei. Găsește-ți motivația!