Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Povești de succes » Stil de viata

O alimentație mai sănătoasă este cheia unei vieți lungi și de calitate, însă urmarea unei diete corecte nu se întâmplă de la sine.

Țineți alimentele sănătoase la îndemână: O primă schimbare benefică în alimentație poate fi chiar aceasta - un bol cu fructe proaspete pe masa din living sau pe cea din bucătărie ca să ascundeți toate deserturile hipercalorice.

Consumați apa plată aromatizată cu lămâie: Consumul suficient de apă este o condiție esențială a stării depline de sănătate, însă atunci când adăugați și câteva felii de lămâie, culegeți și mai multe beneficii.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Sfatul Medicului. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Reducerea carbohidratilor consumati obliga organismul la arderea grasimilor. Citește mai mult...

***

Ce atatea trucuri? Lucrurile de calitate cer efort si ambitie.  Găsește-ți motivația!

Medicii specialiști consideră că alimentele bogate în fibre, omega 3 sau cele care conțin probiotice sunt alegerile care ne scapă de probleme.

Consumul de pește îmbunătățește digestia. Datorită conținutului de omega 3, un compus lipidic necesar pentru sănătatea organismului, meniul bazat pe pește este foarte eficient împotriva problemelor digestive.

Un sistem digestiv sănătos se datorează consumului de pâine cu semințe de in. În plus, consumate sub formă de ulei, semințele de in au și proprietăți calmante și antiinflamatoare, fiind foarte indicate în tratarea inflamațiilor tractului digestiv.

Mai mult, studii recente au demonstrat că berea poate avea un efect benefic asupra sistemului digestiv, datorită fibrelor solubile pe care le conține. 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet. Credit foto Pixabay

Îți mai recomandăm:

Portocalele, spanacul si pestele gras sunt produsele care va ajuta sa faceti mai bine fata luptei cu agitatia zilnica. Citește mai mult...

Persoanele pesimiste si preocupate de propriile defecte sunt mai motivate sa slabeasca. Găsește-ți motivația!

5 trucuri care te ajută să slăbești

5 trucuri care te ajută să slăbești


Publicat în ClickPentruFemei.ro

Iată la ce trucuri să apelezi pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Evită produsele nesănătoase

Un studiu recent realizat de Universitatea St. Bonaventure din New York, a constatat că, dacă nu te grăbești să mănânci un anumit produs, vei mânca mai puțin din el, chiar dacă este alimental tău preferat. Dacă ai în casă produse nesănătoase pune-le într-un dulap mare, să nu se vadă. În acest fel, vei mânca mult mai puțin din aceste preparte.

Taie alimentele în bucăți mici

Acest mic truc te va ajuta să mănânci mai puțin, dar în același timp să te simți sătulă, potrivit unui studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea de Stat din Arizona. Tăierea alimentelor în bucăți mai mici, face ca acestea să pară mai mari în ansamblu.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Dieta Ketogenică este una dintre puţinele cure de slăbire care promit o scădere lentă în greutate, dar avantajul acestui regim este că rezultatele obţinute se păstrează pe o perioadă lungă de timp, susţin specialiştii în nutriţie. Citește mai mult...

Un somn profund şi de durată pe timpul nopţii te ajută să slăbeşti mult mai sănătos şi mai uşor.  Găsește-ți motivația!