Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Stil de viață » Sfaturi

Pentru oase rezistente, nu este suficientă o alimentaţie sănătoasă, ci și de mișcare zilnică (mers pe jos, jogging, urcatul scărilor, dans).

Pentru a ajuta organismul să fixeze calciul în oase, este important să evităm consumul de alimente procesate și de grăsimi nesănătoase. De asemenea, sunt de preferat proteinele de natură vegetală și mai puțin cele de origine animală, cu excepția cărnii slabe și a peștelui.

Mai mult, Vitamina D3 ajută la absorbția calciului în organism. Calciul nu acţionează de unul singur, ci are nevoie de susţinători pentru a ajunge acolo unde este nevoie de el.

De aceea sunt indicate suplimentele care conţin calciu + vitamina D3, un duo imbatabil ce ajută la absorbţia eficientă a calciului în organism.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în ClickSanatate.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay

Îți mai recomandăm:

Fasolea, nucile si oleaginoasele, semintele si cerealele sunt surse de proteine vegetale.  Citește mai mult...

***

Dieta Dash este concepută pentru a reduce consumul de sare şi a împiedica îmbolnăvirea inimii.  Găsește-ți motivația!

Daca te regasesti in semnele de mai jos, inseamna ca e timpul sa renunti la dieta drastica in favoarea unei alimentatii sanatoase!

Toate ne dorim sa intampinam vara cu o silueta de invidiat insa, uneori, avem tendinta sa exageram! Daca te regasesti in semnele de mai jos, inseamna ca e timpul sa renunti la dieta drastica in favoarea unei alimentatii sanatoase!

Reteta ta de omleta: spargi ouale, inlaturi cu grija albusul si galbenusul, apoi mananci cojile.

Nu esti convinsa ca 1l de apa poate fi socotit drept „masa", dar 1,5, mai mult ca sigur!

Cand mergi la supermarket, cauti disperata apa plata light.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Daca te regasesti in situatiile de mai jos, ia urgent masuri pentru ca s-ar putea ca in curand sa nu mai incapi in haine!  Citește mai mult...

Pentru a asigura energie organismului este esential sa consumi in fiecare zi un pumn mic de diverse nuci si seminte crude.  Găsește-ți motivația!

Există tratamente naturiste care îţi pot juta digestia. Nu tebuie să abuzezi niciodată de mâncare, dar un ajutor din natură este oricând binevenit!

Busuiocul, tratament antispastic pentru digestie.

Uleiul esenţial de busuioc are acţiune antispastica, favorizeaza digestia şi combate fl atulenţa. Se recomanda în tulburari gastro-intestinale.

Castanul comestibil, tratament tonic pentru stomac

Castanele au efecte tonice, stimulând digestia si sunt antiseptice ale tubului digestiv.

Cimbrul de cultura, tratament diuretic

Conţine substanţe amare şi are acţiune diuretica, coleric-colagoga si antiseptic intestinala. În combinaţie cu alte plante, se recomanda si în digestie dificila.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Castanele sunt renumite pentru conţinutul bogat în fibre alimentare şi în carbohidraţi complecşi.  Citește mai mult...

În cura de slăbire include desertul care are indice glicemic scăzut. Găsește-ți motivația!